Παραλειπόμενα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

Παραλειπόμενα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

«Πού πηγαίνουν τα χρήματα από τη χρήση του ορεινού κάμπινγκ της Γραμμένης μετά την αποχώρηση της ΕΤΑ από τη διαχείριση» ρώτησε τον δήμαρχο κ. Κουτσογιάννη ο κ. Καραμπατζός.

«Στο ταμείο του δήμου μπαίνουν τα χρήματα, από τους κατασκηνωτές, βάσει του νέου κανονισμού που ψηφίστηκε», απάντησε ο δήμαρχος.

***

Για την απαράδεκτη εικόνα με είσοδο προβάτων από βοσκό στο άλσος Αγίου Νικολάου, αναφέρθηκε ο κ. Ρίζος, προτείνοντας κανονισμό ώστε να κλείσει το άλσος σε αυτοκίνητα.

«Μετά τη δημοσίευση του διαγωνισμού για την ΕΤΑ Α.Ε., ο σχεδιασμός μας προβλέπει μελέτη αναζωογόνησης του άλσους με μέριμνα σε θέματα στάθμευσης, κυκλοφορίας εντός του άλσους κ.λπ.», απάντησε ο δήμαρχος.

***

«Καλύπτουμε τον επιχειρηματία Καρυπίδη για τα μισθώματα που χρωστά στον δήμο;» ρώτησε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Παντζαρτζίδης, μεταφέροντας απορίες δημοτών.

«Ο κ. Καρυπίδης έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και αυτή τη στιγμή είναι τυπικά σωστός» απάντησε ο δήμαρχος. «Αν τη χάσει, το θέμα επανέρχεται στην προτεραία μορφή» συμπλήρωσε.

***

«Προηγούνται οι βραβεύσεις του προγράμματος;» αναρωτήθηκε ο κ. Καραμπατζός, αναφερόμενος στο πρόγραμμα αξιοποίησης των τηγανέλαιων στα σχολεία και στον δήμο, που πέρασε στη συνεδρίαση, και την πρόσφατη βράβευση του δήμου στα Best City Awards που προηγήθηκε.

«Δεν τις κάνουμε μεταξύ μας τις βραβεύσεις. Άλλοι αναγνώρισαν την πρόταση του δήμου» απάντησε ο πρόεδρος κ. Παρθενόπουλος.

***

Ο πρόεδρος του Ροδοχωρίου Τάσος Μωυσίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα δεκαετιών που έχει η ύδρευση στο χωριό. «Αν φέτος δεν έχουμε βροχές πριν τις παγωνιές που ακολουθούν, θα έχουμε πρόβλημα» σημείωσε.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι επίκειται μελέτη σχεδίου αξιοποίησης υδατικού δυναμικού για όλον τον δήμο, μέσα στην οποία θα προβλέπεται αξιοποίηση των νερών και θα λυθούν όλα τα ζητήματα.

***

Σε καθηγητές που αποφεύγουν να έλθουν στη Νάουσα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά σε γυμνάσια και κυρίως σε λύκεια, αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Δάγγας, επαναφέροντας παλαιότερη απόφαση μοριοδότησης για δέλεαρ. 

«Σύνθετο είναι το θέμα. Κρα, κάνουν να έλθουν! Δεν είναι θέμα μοριοδότησης» απάντησε ο εκπαιδευτικός επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Ρίζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαίρεσαν τον Φρέντι Μπελέρη από δήμαρχο Χειμάρρας

Καθαίρεσαν τον Φρέντι Μπελέρη από δήμαρχο Χειμάρρας

Στην καθαίρεση του ευρωβουλευτή πλέον Φρέντι Μπελέρη...

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Μιχάλης Πικραμένος

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Μιχάλης Πικραμένος

Ο Μιχάλης Πικραμένος επελέγη χθες νέος πρόεδρος του...

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελληνίων 2024

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί για τα Ειδικά Μαθήματα των...

Το Υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στην...

Μια κολόνα για τα ζωάκια

Μια κολόνα για τα ζωάκια

Μια μικρή κολόνα για να μπορεί κάποιος να δέσει το...

Σχολίασαν στο Facebook  …για την εκτός λειτουργίας φωτεινή πινακίδα στην οδό Θεσσαλονίκης

Σχολίασαν στο Facebook …για την εκτός λειτουργίας...

Ο γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της τεχνολογίας...

ΜεΜιαΜατια  Φεβρουάριος του 1953. Η δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Βερροίας.

ΜεΜιαΜατια Φεβρουάριος του 1953. Η δύναμη του...

Επιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος – Συλλέκτης...

Από σήμερα το 43ο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης

Από σήμερα το 43ο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία του...

 Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη,...

Διαδικτυακή ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας

Διαδικτυακή ενημέρωση για τη συμπλήρωση του...

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...