Από χρώμα τι να πρωτοδιαλέξεις, πράσινη, κίτρινη, πορτοκαλιά, κόκκινη, από σχήμα επίσης τι να προτιμήσει κανείς, ‘’κέρατο’’, μικρή, μεγάλη, φούσκα; Όπως και να ‘ναι, ψητή, μαγειρευτή, πίκλα, καυτερή, ακόμα και ωμή στη σαλάτα, η πιπεριά είναι αυτή που δίνει την ‘’τσαχπινιά’’ στο φαγητό, στις σάλτσες, στα ντιπ. Έλα όμως που ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, μας ‘’μαρτύρησε’’ την αξιοποίησή της και στη ζαχαροπλαστική. Σε έντυπο που διένειμαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου υπήρχε συνταγή για μαρμελάδα με πιπεριές Φλωρίνης. Μια γεύση ιδιαίτερη και όπως πληροφορηθήκαμε η συγκεκριμένη μαρμελάδα παρασκευάζεται από γυναίκες του χωριού Άγιος Γεώργιος, εξάγεται στο εξωτερικό και διατίθεται σε ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας, που υποστηρίζουν τις gourmet νοστιμιές και τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα.
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία και διεθνές Baccalaureate
Eιδική μνεία στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία, έκανε ο...