"Μπήκε" δυναμικά ο ΑΟΚ Βέροιας στις μεταγραφές. Απέκτησε τον 27χρονο Θωμά Βλάχο

Και ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανανεώσεις των παικτών που έχουν επιλεγεί από τον κόουτς Τούσα να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του ΑΟΚ Βέροιας, η διοίκηση της ομάδας «δουλεύει» στο παρασκήνιο το κομμάτι των μεταγραφών.

Σήμερα (22/6) ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης συναντήθηκε με τον Θωμά Βλάχο, με τον οποίο οι επαφές είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα και με τη σημερινή εξέλιξη, το…φλερτ μετετράπη σε γάμο!

Ο 27χρονος γκαρντ, με ύψος 1.92 είναι η πρώτη μεταγραφή του ΑΟΚ ενόψει Γ Εθνικής και ένας παίκτης που αν ανατρέξεις  στο βιογραφικό του, μόνο θετικά στοιχεία μπορείς να βρεις!

Από τους παίκτες-κλειδιά της φετινής εξαιρετικής πορείας της ΑΕ Ελίμειας, που ολοκληρώθηκε με την άνοδο στη Β Εθνική αλλά και από αυτούς που ξεχώρισαν συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, φανερώνει πως η πρώτη κίνηση του ΑΟΚ είναι αν μη τι άλλο ουσιαστική.

Ως…φρέσκος μπαμπάς (μόλις πριν έναν χρόνο η σύζυγος του του χάρισε το πρώτο του παιδάκι), έχει πλέον άλλες προτεραιότητες, ωστόσο το μπάσκετ παραμένει η μεγάλη του λατρεία όπως άλλωστε απέδειξε και στη θητεία του μεταξύ άλλων σε Διόσκουρους Κοζάνης και Άργος Ορεστικό.

Να σημειώσουμε τέλος, πως ο Θωμάς Βλάχος είναι η πρώτη από τουλάχιστον 4 μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιήσει φέτος ο ΑΟΚ, με παίκτες βεβαίως που γνωρίζουν την κατηγορία αλλά και που θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ :

«Ο ΑΟΚ Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Βλάχου, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Ελίμειας Κοζάνης.

Ο 27χρονος ύψους 1.92 γκαρντ, προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στον γειτονικό νομό, κατά την οποία βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κερδίσει το εισιτήριο ανόδου στη Β Εθνική.

Παλαιότερα υπήρξε μέλος του Άργους Ορεστικού αλλά και των Διόσκουρων Κοζάνης και η προσθήκη του στον ΑΟΚ αποτελεί μια ομολογουμένως πολύ ποιοτική κίνηση, από τις 3-4 που θα ακολουθήσουν ενόψει της συμμετοχής στη Γ Εθνική.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η κατάταξη της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η...

Ολοκληρώθηκαν οι 33οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Παρίσι. Ο...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού - Με άλμα στα 8.48μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το...

Σχεδόν αψεγάδιαστος ο Εμμανουήλ Καραλής εξασφάλισε το...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό...

Το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς...

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την...

Ο Έλληνας τζουντόκα μπήκε στο "πάνθεον" των...

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Paris2024 o Ζησίδης του

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Paris2024 o Ζησίδης του "Εν...

Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για το σωματείο μας και...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-20

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ...

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27, 28 Ιουλίου στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...