Με χρώμα, άρωμα και γεύση ροδάκινου πλημμύρισε την Κυριακή η πλατεία Εληάς, στη Γιορτή Γαστρονομίας που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου. Με το ροδάκινο να παίρνει θέση επάνω σε κρέμα ή σε γιαούρτι, μέσα σε κέικ, σε πάστα φλώρα, σε πουτίγκα και αλλού, αλλά και να σερβίρονται επίσης εξαιρετικά λουκούμια από ροδάκινο, ζελέ, μαρμελάδα, κοκτέιλ, μέχρι και σως πάνω σε κρέας, ακόμη και τηγανιά, παρασκευάσματα και δημιουργίες 14 επιχειρήσεων εστίασης της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΤΟΒ. Εκατοντάδες οι επισκέπτες, κάθε ηλικίας, που πέρασαν από την πλατεία, γεύτηκαν δωρεάν τις γλυκές και αλμυρές προτάσεις, ενώ φεύγοντας πήραν μια χαρτοσακούλα με φρέσκα ροδάκινα και κομπόστες, προσφορά των παραγωγών και συνεταιρισμών.
Την εκδήλωση παρουσίασαν η δημοσιογράφος Δέσποινα Βογιατζόγλου και ο φιλόλογος και μέλος του ΤΟΒ Άρης Ορφανίδης.