«Άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική»

«Άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική»

Μία μέρα πριν ανέβει στη Θεσσαλονίκη (σήμερα Τρίτη) για να μιλήσει την Τετάρτη στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  σε συνέντευξή του στη Voria.gr, δεσμεύεται ότι ως πρωθυπουργός θα τολμήσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα δημιουργήσουν νέες και ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Ερωτηθείς για την αντιπαράθεσή του με τον Ιβάν Σαββίδη,  ξεκαθαρίζει ότι είναι «άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική», δηλώνει ότι τιμά τη μεγάλη ιστορία της ομάδας του ΠΑΟΚ αλλά αφήνει και πάλι αιχμές για τον χειρισμό της κυβέρνησης στην υπόθεση της ΣΕΚΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνησή του θα είναι αρωγός στην υγιή επιχειρηματικότητα και θα σταθεί απέναντι σε κάθε διαπλοκή.

Όχι μόνο δεν μετανιώνει, απαντάει επίσης σε σχετική ερώτηση περί εκλογών,  αλλά επιμένει  πως η πολιτική αλλαγή ήταν και είναι αναγκαία για την Ελλάδα. «Αν είχαν γίνει οι εκλογές τώρα δεν θα είχαμε φθάσει ως εδώ. Εμείς συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και δυναμισμό την αντιπολίτευση μας προβάλλοντας το δικό μας θετικό σχέδιο για τη χώρα. Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του λαού μας και την αξιόπιστη προσδοκία ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος για την Ελλάδα. Με αλήθεια, θετικές προτάσεις και ένα νέο πατριωτισμό. Αργά ή γρήγορα οι εκλογές θα γίνουν και τότε όσοι δημαγωγοί εξαπάτησαν τους πολίτες θα συντριβούν. Όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα  23 και αύριο 24 Μαΐου, και πέρα από τις ομιλίες και τις πολιτικές επαφές θα πάει και στην Αμφίπολη.

Σήμερα, Τρίτη, στις 19:00, θα μιλήσει σε εκδήλωση για το Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Την Τετάρτη το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, ενώ στις 16:00 θα μιλήσει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαίρεσαν τον Φρέντι Μπελέρη από δήμαρχο Χειμάρρας

Καθαίρεσαν τον Φρέντι Μπελέρη από δήμαρχο Χειμάρρας

Στην καθαίρεση του ευρωβουλευτή πλέον Φρέντι Μπελέρη...

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Μιχάλης Πικραμένος

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Μιχάλης Πικραμένος

Ο Μιχάλης Πικραμένος επελέγη χθες νέος πρόεδρος του...

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελληνίων 2024

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί για τα Ειδικά Μαθήματα των...

Το Υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στην...

Μια κολόνα για τα ζωάκια

Μια κολόνα για τα ζωάκια

Μια μικρή κολόνα για να μπορεί κάποιος να δέσει το...

Σχολίασαν στο Facebook  …για την εκτός λειτουργίας φωτεινή πινακίδα στην οδό Θεσσαλονίκης

Σχολίασαν στο Facebook …για την εκτός λειτουργίας...

Ο γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της τεχνολογίας...

ΜεΜιαΜατια  Φεβρουάριος του 1953. Η δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Βερροίας.

ΜεΜιαΜατια Φεβρουάριος του 1953. Η δύναμη του...

Επιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος – Συλλέκτης...

Από σήμερα το 43ο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης

Από σήμερα το 43ο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία του...

 Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη,...

Διαδικτυακή ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας

Διαδικτυακή ενημέρωση για τη συμπλήρωση του...

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...