«Λευκή Νύχτα» απόψε στην Αγορά της Βέροιας, με χαμηλές τιμές, μουσικές και εκδηλώσεις

«Λευκή Νύχτα» απόψε στην Αγορά της Βέροιας, με χαμηλές τιμές, μουσικές και εκδηλώσεις

H Λευκή Νύχτα «πέφτει» από το απόγευμα σήμερα στην Αγορά της Βέροιας, με πρωτοβουλία  του Εμπορικού Συλλόγου σε συνδιοργάνωση  με τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7.00 με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και μάγους που θα περπατήσουν σε όλη την αγορά της Βέροιας, ανοίγοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αυλαία των εκδηλώσεων της Λευκής  Νύχτας. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές των τραγουδιστών και των μαθητών των Ωδείων Φίλιππος και Δημητρίου και από το συγκρότημα Balsam Blue.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων οι έμποροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει, αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη  αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κάθε καταστηματάρχης θα μπορεί να δημιουργήσει  το δικό του ιδιαίτερο χάπενινγκ για να μαγνητίσει τους περαστικούς.

Με το σύνθημα: «ΨωνίΖω  ΚερδίΖω Συμμετέχω στην Κλήρωση», οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από καταστήματα που συμμετέχουν στη Λευκή Νύχτα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος. Εκπλήξεις επιφυλάσσει και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας, με ειδικές τιμές στα προϊόντα. 

Η Λευκή Νύχτα θα γίνει για πρώτη φορά στη Βέροια και αυτή την πιλοτική προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου την ενίσχυσαν οικονομικά, φορείς, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, η συμβολή των οποίων  είναι ουσιαστική για την προβολή και την υλοποίηση των δράσεων. Συγκινητική είναι και η ανταπόκριση των τραγουδιστών και μαθητών του Ωδείου Φίλιππος που αφιλοκερδώς δέχτηκαν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

 

Κλειστοί λόγω των εκδηλώσεων αρκετοί δρόμοι στο κέντρο

Για τις ανάγκες των εκδηλώσεων, κάποιοι δρόμοι της πόλης θα είναι κλειστοί, όπως οι:  οδός Κεντρικής: από Μεγ. Αλεξάνδρου  μέχρι Ζωγιοπούλου, οδός Βενιζέλου: Από Μαλακούση μέχρι Μεγ. Αλεξάνδρου, στο ύψος της Τράπεζας Αττικής και από το 2ο Δημοτικό Σχολείο (Μελέτειο) μέχρι την Εφημερίδα ΛΑΟΣ. Η Μεγ. Αλεξάνδρου θα είναι ανοιχτή. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά την κατανόηση των οδηγών και συνιστά, για να μην ταλαιπωρηθούν, να  παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο πάρκινγκ κάτω από την πλατεία Δημαρχείου. Από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα οι υπεύθυνοι του χώρου στάθμευσης θα παρέχουν στους οδηγούς έκπτωση 50% -προσφορά του Σταθμού Αυτοκινήτων Α.Ε Βέροιας, ύστερα από αίτημα του Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Συγχαρητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού...

«Η φύση δεν φυλακίζεται»-Φόρος Τιμής στον εικαστικό, φυσιολάτρη και σύγχρονο φιλόσοφο της Βέροιας Θανάση Λέτσιο

«Η φύση δεν φυλακίζεται»-Φόρος Τιμής στον εικαστικό,...

Γράφει ο Αλέξανδρος Αθανασίου Λέτσιος Τον πρέποντα...

ΥΠΠΟ: Εγκρίσεις ύψους 2.009.000 ευρώ για δράσεις κι εκδηλώσεις πολιτιστικών φορέων  -Τρεις επιχορηγήσεις στην Ημαθία

ΥΠΠΟ: Εγκρίσεις ύψους 2.009.000 ευρώ για δράσεις κι...

Εγκρίσεις συνολικού ύψους 2.009.000 ευρώ ανακοινώνονται...

Η κίνηση  του Μητροπολίτη από 31/7 έως 7/8

Η κίνηση του Μητροπολίτη από 31/7 έως 7/8

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...

Έφυγε από τη ζωή η Φανή Μωυσίδου σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Φανή Μωυσίδου σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024...

Την Κυριακή 4 Αυγούστου: Πεζοπορία στο Βέρμιο προς τη θέση

Την Κυριακή 4 Αυγούστου: Πεζοπορία στο Βέρμιο προς τη...

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η...

Ευχαριστήριο για τη δωρεά φαρμάκων και  αναλώσιμων ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο Αλεξάνδρειας

Ευχαριστήριο για τη δωρεά φαρμάκων και αναλώσιμων...

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής...

Συγχαρητήριο του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας

Συγχαρητήριο του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...