Χθες, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας  - Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός  της Αποκριάς ύψους 43.000 ευρώ

Χθες, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Αποκριάς ύψους 43.000 ευρώ

Ο προϋπολογισμός της αποκριάς ψηφίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας. Είναι ύψους 43.000 ευρώ και περιλαμβάνει δράσεις και εκδηλώσεις από την Τσικνοπέμπτη μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα. Αξιοσημείωτο στο πρόγραμμα που εγκρίθηκε ότι στις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στην Πλατεία Καρατάσου θα δοθεί συναυλία από τους Κόζα Μόστρα.

 Απούσα η παράταξη Καραμπατζού

Απούσα από τη συνεδρίαση της Παρασκευής στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του κ. Καραμπατζού. Με τον τέως δήμαρχο να διαμαρτύρεται σε έγγραφη δήλωσή του (βλ. διπλανή στήλη) για έλλειψη προγραμματισμού από την πλευρά της διοίκησης και να χαρακτηρίζει υπερβολικό το ποσό των 13.000 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης των αιρετών για το 2016.

Απαντώντας ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης σημείωσε ότι είναι περιττό να σχολιάσει τη συμπεριφορά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. «Ο πολιτικός διάλογος θα γίνεται από εμάς εδώ και όχι στα δικαστήρια» τόνισε ο δήμαρχος. Ενώ για τις 13.000 της ετήσιας αποζημίωσης, ο δήμαρχος σχολίασε ότι ο κ. Καραμπατζός κατά τη διάρκεια της 12ετούς θητείας του λάμβανε ημερήσια αποζημίωση ακόμη και για μεταβάσεις του στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ο ίδιος δεν έκανε ποτέ, παρότι πολλές φορές μετακινείται με το προσωπικό του αυτοκίνητο. «Και δεν έπαιρνα ποτέ κοντά στις 5.000 μηνιαία αποζημίωση ως δήμαρχος» τόνισε ο κ. Κουτσογιάννης.

Κοντεύει το 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία για την Αποκριά

Στο 90% έχει φτάσει η κάλυψη των ξενοδοχείων της Νάουσας για την περίοδο της αποκριάς και ειδικά για το τελευταίο τριήμερο όπου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του δρώμενου της Μπούλας, που είναι και το σημείο αναφοράς. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρη Μάντσιο η ζήτηση δωματίων συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, ενώ επισκέπτες κατευθύνονται ήδη να διαμείνουν σε ξενοδοχεία και καταλύματα της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας. Ο κ. Μάντσιος τόνισε επίσης ότι μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει επίσης και για ημερήσιους επισκέπτες για το τελευταίο διήμερο της αποκριάς, με περισσότερα από 50 λεωφορεία μέχρι στιγμής.

Συμπαράσταση στην οικογένεια του Άνω Ζερβοχωρίου

Τη συμπαράσταση του δημοτικού συμβουλίου στην οικογένεια που χάνει το σπίτι της στο Άνω Ζερβοχώρι εξέφρασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, ζητώντας μια ικανή παράταση και μια κατά το δυνατόν καλύτερη λύση, όπως εισηγήθηκε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Απόστολος Αποστόλου.

Η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Λαζαρίδου σημείωσε ότι σε επικοινωνία της με την Κτηματική Υπηρεσία ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να γκρεμιστεί το σπίτι, αλλά να γίνει μόνο η έξωση λόγω της αυθαιρεσίας.

Παρών στη συνεδρίαση και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης που εξέφρασε κι αυτός τη συμπαράστασή του στην οικογένεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήριο για τη δωρεά φαρμάκων και  αναλώσιμων ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο Αλεξάνδρειας

Ευχαριστήριο για τη δωρεά φαρμάκων και αναλώσιμων...

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής...

Συγχαρητήριο του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας

Συγχαρητήριο του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ...

Επιτυχόντες του ΓΕΛ Μελίκης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Επιτυχόντες του ΓΕΛ Μελίκης στην Τριτοβάθμια...

Η Δ/νση και οι Καθηγητές του Γενικού Λυκείου Μελίκης...

5ο ΓΕΛ Βέροιας: Καλή αρχή στις σπουδές σας  και στην καινούργια σας ζωή!

5ο ΓΕΛ Βέροιας: Καλή αρχή στις σπουδές σας και στην...

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος...

Η Πανήγυρις της Αγίας  Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής αθληφόρου, πολιούχου της Μελίκης

Η Πανήγυρις της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής...

Γράφει ο Αντώνης Κ. ΤσιπρόπουλοςΜε κατάνυξη,...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ  Η αλήθεια που … «σίγησε» στην τελετή έναρξης των Αγώνων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ Η αλήθεια που...

 Του Μάκη ΔημητράκηΠριν από λίγες ημέρες...

Τάσος Μπαρτζώκας: Στηρίζουμε έμπρακτα τους εκπαιδευτικούς με αναπηρία

Τάσος Μπαρτζώκας: Στηρίζουμε έμπρακτα τους...

Ως μία διάταξη που μας πηγαίνει μπροστά ως κοινωνία,...

Παραπλανητική διαφήμιση δωρεάν μαθημάτων βοηθού φαρμακοποιού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Παραπλανητική διαφήμιση δωρεάν μαθημάτων βοηθού...

Την προσοχή των πολιτών εφιστά το Περιφερειακό Τμήμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...