Γ΄ Εθνική. Απρόσμενη ήττα για τη Νάουσα 0-2 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Γ΄ Εθνική. Απρόσμενη ήττα για τη Νάουσα 0-2 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Σπουδαίο «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που ξεκίνησε δυνατά το 2017 μετά το επιβλητικό 7-0 επί της ΑΕΠ Βατολάκκου.

Από την άλλη πλευρά, ο ΦΑΣ Νάουσα αιφνιδιάστηκε από τα δύο γκολ μέσα σε 7 λεπτά (25′-32′) και στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να μειώσει το σκορ και να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του βαθμού.

Σε μια απαγορευτική ημέρα για ποδόσφαιρο (εργάσιμη, με ανοιχτά μαγαζιά και το απόγευμα), οι λιγοστοί φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με δύο γκολ όμως στο διάστημα αυτό, αλλά ένα πολύ γρήγορο ρυθμό στο δεύτερο, χωρίς όμως να σημειωθεί τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι, εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με το αντίστοιχο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο μέρος και απείλησαν τα καρέ του Κοντογουλίδη.

Η επιθετικότητα τους έγινε ουσιαστική στο 25ο λεπτό, χάρη στον Δημήτρη Γαϊδαρτζή, ο οποίος ήρθε…φουριόζος από τη Δόξα Δράμας και μετά το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΠ, ήταν ο παίκτης – κλειδί για ένα ακόμη τρίποντο.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν ο «δράστης» και του δεύτερου γκολ στο 32′, που…πάγωσε τους γηπεδούχους και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα από τις Σέρρες.

Στο 34′ ο Νύρλας είχε ένα καλό σουτ, που πέρασε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο μέρος.

Με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, οι «κυανόλευκοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους και από το πρώτο λεπτό κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι προσπάθειες για το γκολ που θα έδινε ελπίδες στον ΦΑΣ πολλές :

Στο 65′ ο Ντινόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι.

Στο 66′ ο Καπετάνος με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να απειλήσει, η μπάλα άουτ.

Στο 74′ ο Παντζαρτζίδης πλάσαρε ιδανικά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Στο 78′ η κεφαλιά του Κασμερίδη δεν βρήκε στόχο και

Στο 82′ ο Παντζαρτζίδης και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον Τοτολίδη.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει την 5η νίκη στο πρωτάθλημα (6η θέση πλέον οι Σερραίοι) και τον ΦΑΣ Νάουσα να τα βάζει με την τύχη του που δεν κατόρθωσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Κοντογουλίδης, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Ντινόπουλος (72′ Νίκου), Καπετάνος, Περηφανόπουλος (85′ Βλαχοδήμος), Παντζαρτζίδης, Σαμαρόπουλος, Μουρίκι (73′ Χατζόπουλος), Τούφας

Απόλλων Παραλιμνίου : Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Ρούμπος (66′ Τριανταφύλλου Δ.), Γαϊδαρτζής (84′ Δέντσας), Ναλμπάντης, Μεντής (74′ Τάκας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας με τη...

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι ομάδα του Πήγασου στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι...

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο...

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας...

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας...

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών, ο Αθλητικός Γυμναστικός...

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος  2024»

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς...

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο...

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το "Εν Σώματι...

Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 15...

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε φανταστικό αγώνα και...

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Απίθανος, ανεπανάληπτος, μυθικός Μίλτος Τεντόγλου! Τι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...