Με κάλαντα από τα παιδιά έκλεισε το bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας

Με κάλαντα από τα παιδιά έκλεισε το bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας

Μετά από φιλοξενία τριών ημερών (Τρίτη 13/12 έως και Πέμπτη 15/12) στο φουαγιέ του Δικαστικού Μεγάρου Βεροίας, το  1ο Bazaar του Οργανισμού μας στον χώρο αυτόν έκλεισε χθες, με πανηγυρικό τρόπο: τα παιδιά από τα Σπίτια της Βεργίνας και της Βέροιας έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα τους δικαστικούς λειτουργούς και στους υπαλλήλους.

Το χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτέλεσε μία μικρή ευχάριστη τομή στη ζωή του Μεγάρου, καθώς διάνθισε τον χώρο με τις πολύχρωμες-περίτεχνες δημιουργίες των εθελοντριών της Πρωτοβουλίας, αποδίδοντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό έσοδο για το έργο της. Η υποδοχή του από τους χρήστες του χώρου, λειτουργούς, υπαλλήλους και κοινό υπήρξε θερμή.

Τα παιδιά του Οργανισμού, συνοδευόμενα από τις φροντίστριές τους, έψαλαν τα κάλαντα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βεροίας κυρίου Στέφανου Ζαρκαντζιά, του Αντισαγγελέα και Εισαγγελέα Ανηλίκων κυρίου Δημητρίου Σταύρου, της Προϊσταμένης του Πρωτοδικείου κυρίας Μαρίας Μαραντίδου και των  δικαστικών υπαλλήλων, μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Ο κύριος Ζαρκαντζιάς παρέδωσε στον Πρόεδρο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί μία κάμερα και ένα φάκελο με χρηματικό ποσόν 310€, προϊόντα δωρεών των δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών υπαλλήλων της Ημαθίας, ευχόμενος στα παιδιά καλή πρόοδο και καλές γιορτές. Η κυρία Μαραντίδου απηύθυνε στα παιδιά με θερμά λόγια χρήσιμες νουθεσίες και ευχήθηκε ανάλογα. Τα παιδιά ανταπέδωσαν τις ευχές. Στη συνέχεια τους παρατέθηκε εξαιρετικά πλούσιο μπουφέ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί ολόθερμα όλους τους συντελεστές της όμορφης τριήμερης φιλοξενίας, που ενίσχυσε τους δεσμούς του Οργανισμού με τον χώρο των Δικαστικών και ανανέωσε το φρόνημα διοικούντων και εργαζομένων για τη συνέχιση του έργου της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο. Ιδιαίτερες όμως  ευχαριστίες οφείλονται στην ψυχή των εκδηλώσεων, την ακαταπόνητη κυρία Μαριάννα Κατσαβού, Γραμματέα της Εισαγγελίας, που συνέλαβε την ιδέα αυτής της παρουσίας και την υλοποίησε άριστα, ενσαρκώνοντας ιδανικά το πρότυπο του κοινωνικού υποστηρικτή αυτών των παιδιών και ικανοποιώντας σχετική επιθυμία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου  κυρίας Ξένης Δημητρίου.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία, σε όλους τους φίλους μας, δικαστικούς λειτουργούς και δικαστικούς υπαλλήλους της Ημαθίας!

Το Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ιωαννίδου σε ηλικία 82 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ιωαννίδου σε ηλικία 82 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024...

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό Ημαθίας

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό...

Την Κυριακή 7 Ιουλίου πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας...

Μητροπολίτης Βεροίας: «Κανείς δεν στέκεται αδιάφορος στον διαμελισμό της Κύπρου»
Συνεδριάζει την Τετάρτη 10/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 10/7 η Δημοτική Επιτροπή...

 Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βέροιας...

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Λογοτεχνικής συντροφιάς Νάουσας

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Λογοτεχνικής συντροφιάς...

Μόλις κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Ἀνάλεκτο»,...

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας από 7/7 έως 10/7/24

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της...

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού...

Το υποβαθμισμένο τηλεοπτικό τοπίο,η ευθύνη  των θεσμών και η επιβαλλόμενη αντίδραση του πολίτη

Το υποβαθμισμένο τηλεοπτικό τοπίο,η ευθύνη των θεσμών...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΟι διάφορες  έρευνες...

Τάσος Μπαρτζώκας στον FM100:  Στόχος να κάνουμε την  καθημερινότητα του πολίτη καλύτερη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τάσος Μπαρτζώκας στον FM100: Στόχος να κάνουμε την ...

Για θέματα της επικαιρότητας μίλησε σε συνέντευξη που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...