ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ των μελών του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας για την αναγνώριση και επιβράβευση της προσφοράς στον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ των μελών του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας για την αναγνώριση και επιβράβευση της προσφοράς στον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Στην πρώτη βραδιά τιμής και βράβευσης που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στις 11 Νοεμβρίου 2016 στο κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» για να δώσει τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα, συλλόγους, εθελοντές βραβεύθηκε και ο Όμιλός μας Inner Wheel Βέροιας.

Εκ μέρους και των 16 κυριών του Ομίλου μας ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» για αυτή την όμορφη έκπληξη να μας τιμήσουν για την μικρή προσφορά μας από Χριστουγεννιάτικες και Πασχαλιάτικες κατασκευές στα Bazaar του Συλλόγου τους.

Στην Παγκόσμια Οργάνωση INNER WHEEL στην οποία ανήκει και ο Όμιλός μας έχουμε μάθει ότι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ είναι ένας από τους τρείς σκοπούς μας, μαζί με την ΦΙΛΙΑ και την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ που πιστεύουμε όλα τα μέλη ότι δίνει ανθρωπιά και ήθος.

Ξέρουμε ότι το ΚΑΛΟ επιστρέφει σε μας όταν το προσφέρουμε ανιδιοτελώς και μέσα από την καρδιά μας. Δίνοντας ένα χέρι βοηθείας προσπαθούμε να μετριάσουμε τη δυστυχία των συνανθρώπων μας και αγγίζουμε την ΕΥΤΥΧΙΑ. Και αυτό εσείς το ξέρετε περισσότερο από όλους μας, όσοι δώσατε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δημιουργία του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» με την προστασία παιδιών που έχουν την ανάγκη να αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου που τα νοιάζονται και τα καταλαβαίνουν. 

Το φετινό σύνθημα της Παγκόσμιας Οργάνωσης INNER WHEEL είναι το: «ΑΓΓΙΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ» και βλέπουμε ότι κι εσείς περισσότερο και σε καθημερινή βάση το κάνετε πραγματικότητα σε αυτά τα παιδιά. Έχετε ανοίξει ένα παράθυρο ΕΛΠΙΔΑΣ γι’ αυτά τα παιδιά και ευχόμαστε να συνεχίσετε μαζί με τους εθελοντές του Συλλόγου σας να δουλεύετε με ενθουσιασμό και να δίνετε ΧΑΡΑ στα παιδικά μάτια και στις καρδούλες αυτών των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε.

Εκ του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Υπουργείο Υγείας, για τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων στην Ημαθία

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Υπουργείο Υγείας, για τη...

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας...

Συγχαρητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Συγχαρητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού...

«Η φύση δεν φυλακίζεται»-Φόρος Τιμής στον εικαστικό, φυσιολάτρη και σύγχρονο φιλόσοφο της Βέροιας Θανάση Λέτσιο

«Η φύση δεν φυλακίζεται»-Φόρος Τιμής στον εικαστικό,...

Γράφει ο Αλέξανδρος Αθανασίου Λέτσιος Τον πρέποντα...

ΥΠΠΟ: Εγκρίσεις ύψους 2.009.000 ευρώ για δράσεις κι εκδηλώσεις πολιτιστικών φορέων  -Τρεις επιχορηγήσεις στην Ημαθία

ΥΠΠΟ: Εγκρίσεις ύψους 2.009.000 ευρώ για δράσεις κι...

Εγκρίσεις συνολικού ύψους 2.009.000 ευρώ ανακοινώνονται...

Η κίνηση  του Μητροπολίτη από 31/7 έως 7/8

Η κίνηση του Μητροπολίτη από 31/7 έως 7/8

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...

Έφυγε από τη ζωή η Φανή Μωυσίδου σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Φανή Μωυσίδου σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024...

Την Κυριακή 4 Αυγούστου: Πεζοπορία στο Βέρμιο προς τη θέση

Την Κυριακή 4 Αυγούστου: Πεζοπορία στο Βέρμιο προς τη...

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η...

Ευχαριστήριο για τη δωρεά φαρμάκων και  αναλώσιμων ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο Αλεξάνδρειας

Ευχαριστήριο για τη δωρεά φαρμάκων και αναλώσιμων...

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...