Την ποντιακή, βλάχικη και μακεδονίτικη κουζίνα συνάντησε το ξινόμαυρο κρασί το μεσημέρι της Κυριακής στο Κτήμα Κυρ Γιάννη, ευρωπαϊκή μέρα οινοτουρισμού. Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιαννακοχωρίου παρασκεύαζαν επί τόπου ποντιακά εδέσματα (πισία, ωτία, πιροσκί, κατμέρια, πίτες κ.ά.), την ίδια ώρα που το Κτήμα Κυρ Γιάννη πρόσφερε γεύσεις και αρώματα από τα εκλεκτά κρασιά του. Ο κόσμος που βρέθηκε στον φιλόξενο χώρο του οινοποιείου πάρα πολύς, από πολλές περιοχές της Κ. Μακεδονίας.
Ανάληψη ευθύνης για την διάδοση, ευαισθητοποίηση και...
Η ανάληψη ευθύνης από όλα τα μέλη της κοινότητας και...