Παράπονα για την ποιότητα και τη γεύση του χυμού που διανεμήθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο του προγράμματος απορρόφησης των ροδάκινων έκαναν αρκετοί γονείς.
Εκείνο που εμείς μπορούμε να αναφέρουμε κατά έγκυρες πληροφορίες είναι ότι ο χυμός τυποποιήθηκε με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που απαγορεύουν τη ζάχαρη.
Όπως και πέρυσι, αντί για ζάχαρη χρησιμοποιήθηκε για γλυκαντική ουσία χυμός σταφύλι.
Για δε το σκούρο χρώμα του οφείλεται στην παρουσία και χυμού ακτινιδίου.
Συνεπώς, μαθημένοι με την πολλή ζάχαρη εμείς, μήπως αδικήσαμε το προϊόν και τη διαδικασία;