Δημήτρης Μεληκιώτης: Ο προπονητής που με ανέδειξε και με πίστεψε ήταν ο κ. Γαϊτάνος

Δημήτρης Μεληκιώτης: Ο προπονητής που με ανέδειξε και με πίστεψε ήταν ο κ. Γαϊτάνος

Τα φώτα της δημοσιότητας τραβάει το τελευταίο καιρό ο 20χρονος επιθετικός της Βέροιας  Δημήτρης Μεληκιώτης με τη συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα αλλά και στην Εθνική Ελπίδων. Φυσικά πολύς ντόρος γίνεται και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο metrosport.gr:

Πριν καλά-καλά συμπληρώσει τα 20 χρόνια του, ο Δημήτρης Μεληκιώτης  ντεμπουτάρισε σε παιχνίδι της Super League, φορώντας τη φανέλα της Βέροιας, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» τον περασμένο Γενάρη.

Ακολούθησε ένα μικρό… «μπαμ» με το γκολ που πέτυχε στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 3 του Απρίλη, με την ποδοσφαιρική «πιάτσα» να αρχίζει από εκείνο το ματς να συζητά το όνομά του. Ο ίδιος ξέρει βέβαια ότι μόνο μέσω της διάρκειας μπορεί να καθιερωθεί, για αυτό και κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους. Όπως και να έχει, όμως και το δικό του είναι μέσα στα ονόματα των εξελίξιμων «ρούκι» του Πρωταθλήματος, ενώ πρόσφατα υπήρξαν και δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται από την παρακολούθηση του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος είναι πολύ συγκρατημένος. Μεγαλωμένος στο χωριό Μέση της Ημαθίας, δούλεψε πολύ από μικρός για να φτάσει στην Ακαδημία της Βέροιας και να προαχθεί από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα προ διετίας. Του δίνεται μια τεράστια ευκαιρία τώρα και δείχνει έτοιμος, με πολλή δουλειά να την αρπάξει από τα μαλλιά. 

- Δημήτρη, πώς ήταν η πρώτη εμπειρία της συμμετοχής σου στην εθνική ελπίδων; Πρόλαβες  και έδωσες και μία ασίστ στον Κουλούρη με την Ουγγαρία.«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και προσπάθησα να βοηθήσω την εθνική. Ήμασταν πολύ άτυχοι, θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε τώρα στην επόμενη διοργάνωση».

- Είσαι συμπαίκτης με πέντε παίκτες από τον ΠΑΟΚ, τους Κουλούρη, Γιαννούλη, Πούγγουρα, Χαρίση και Μυστακίδη, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να αποχαιρετούν την Εθνική Ελπίδων. 

«Ναι, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες, τον Γιαννούλη και τον Πούγγουρα τους είχα συμπαίκτες πέρυσι στη Βέροια. Ναι, ο Χαρίσης, ο Μυστακίδης αλλά και κάποια ακόμη παιδιά αποχαιρέτησαν, έδωσαν πολλά στην ομάδα και πλέον μακάρι να συνεχίσουν στην ανδρών».

- Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να γίνετε μόνιμα… συμπαίκτες, διότι ακούστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα ότι σε παρακολουθεί και ενδιαφέρεται για σένα ο ΠΑΟΚ. Να σας πω την αλήθεια είμαι πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά μου και στην ομάδα μου, τη Βέροια. Θέλω πολύ να βελτιώνομαι καθημερινά και να δίνω το 100% ώστε η Βέροια να πηγαίνει καλύτερα και να καταφέρουμε στο τέλος όσο πιο εύκολα τον στόχο της παραμονής. Από εκεί και πέρα, όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά προσωπικά δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο πέραν από τη δουλειά μου. Αν συμβεί κάτι, είναι θέμα των διοικήσεων. Εγώ έχω συμβόλαιο με τη Βέροια και αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τίποτα άλλο».

- Τι γνώμη έχεις για τον ΠΑΟΚ; Τον αντιμετωπίσατε πρόσφατα και καταφέρατε να πάρετε θετικό αποτέλεσμα.

«Ναι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά, κλείσαμε τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, που μας βοήθησε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ειδικά επειδή ο αντίπαλός μας έχει πολύ ποιότητα, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα».

- Εχετε προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του νέου προπονητή και πώς βλέπεις τον αγώνα της Κυριακής στο Περιστέρι;

«Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και σίγουρα χρειάζεται λίγος χρόνος. Νομίζω όμως ότι δεν έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη την Κυριακή για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να αντιμετωπίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

- Δύο φορές ξεκίνησες βασικός φέτος και η Βέροια πήρε θετικό αποτέλεσμα. Τυχαίο;

«Εντάξει, δεν πιστεύω ότι έχω πετύχει κάτι σπουδαίο ακόμη. Προσπαθώ απλά να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου και μέσα από τη δουλειά να βελτιώνομαι περισσότερο».

-Το μπαμ το είχες κάνει στο περσινό ματς της Λεωφόρου… Τελικά είσαι σέντερ φορ ή περιφερειακός επιθετικός;   

«Ναι, το πρώτο μου γκολ το έβαλα στη Λεωφόρο, πέτυχα το 1-2. Ήταν αξέχαστο. Όπως και ο πρώτος μου αγώνας ήταν στα Γιάννενα, στον οποίο με είχε ξεκινήσει ο κ. Γεωργιάδης. Συνέχισε να με εμπιστεύεται και ο κ. Ελευθερόπουλος. Παίζω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά νομίζω πως η φυσική μου θέση είναι πίσω από το φορ».

-Άρα, οφείλεις πολλά στον κ. Γεωργιάδη.

«Σαφώς ναι, όπως και στον κ. Ελευθερόπουλο, αλλά και τον κ. Τερζή που με ξεκίνησε βασικό με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής που με πίστεψε περισσότερο από νεαρή ηλικία και με ανέδειξε όμως είναι ο κ. Γαϊτάνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η κατάταξη της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η...

Ολοκληρώθηκαν οι 33οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Παρίσι. Ο...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού - Με άλμα στα 8.48μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το...

Σχεδόν αψεγάδιαστος ο Εμμανουήλ Καραλής εξασφάλισε το...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό...

Το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς...

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την...

Ο Έλληνας τζουντόκα μπήκε στο "πάνθεον" των...

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Paris2024 o Ζησίδης του

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Paris2024 o Ζησίδης του "Εν...

Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για το σωματείο μας και...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-20

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ...

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27, 28 Ιουλίου στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...