Πολύ κοντά και σε Σισοκό η Βέροια. Σήμερα το απόγευμα η υπογραφή. Έρχεται την Κυριακή και ο Πάμπλο Βίτι

Πολύ κοντά και σε Σισοκό η Βέροια. Σήμερα το απόγευμα η υπογραφή. Έρχεται την Κυριακή και ο Πάμπλο Βίτι

Φορτσάρει τις τελευταίες μέρες η Βέροια σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς μετά τους Άλβιν Ματέους ΦόρτεςΠάμπλο ΒίτιΚρίστιαν Μίλιεβιτς, είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Μαχαμαντού Σισοκό, και σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης σήμερα (Παρασκευή)  το απόγευμα θα υπογράψει.

Πρόκειται για τον, γεννημένο στο Παρίσι με καταγωγή από το Μάλι, 28χρονο (8/8/1988) στόπερ που είχε αγωνιστεί στην ομάδα και την αγωνιστική περίοδο 2013-14, τότε ως δανεικός από την ιταλική Ουντινέζε.

Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Σκωτία για λογαριασμό της Κιλμάρνοκ και οι τελευταίες ομάδες που έπαιξε ήταν οι Οτελούλ (Ρουμανία), Γκιρεσουνσπόρ (Τουρκία) και Βολουντάρι (Ρουμανία). Στην προηγούμενη θητεία του με τη φανέλα της Βέροιας είναι πραγματοποιήσει 21 συμμετοχές (1611'). Έχει φορέσει δύο φορές το εθνόσημο με την Κ-20 της Γαλλίας.

Την Κυριακή φθάνει ο Πάμπλο Βίτι. 

Έναν Αργεντινό για τη γραμμή κρούσης προσπαθεί να εντάξει στο ρόστερ της η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» προσπαθεί να φέρει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τον 31χρονο φορ, Πάμπλο Βίτι, ο οποίος έχει πολλές... παραστάσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του, καθώς και εμπειρία από το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουντανμερικάνα.

Ο Πάμπλο Ερνέστο Βίτι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στο Ροζάριο στις 9 Ιουλίου 1985 και εκτός από επιθετικός μπορεί να παίξει τόσο ως δεκάρι όσο και ως αριστερός εξτρέμ, ενώ έχει ύψος 1,79μ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της ομάδας της γενέτειράς του και τον Ιανουάριο του 2004 κέρδισε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ακολούθησαν οι Μπάνφιλντ, Ιντεπεντιέντε, ενώ το 2008 ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά για λογαριασμό της ουκρανικής Τσερνομόρετς πριν επιστρέψει στην Ιντεπεντιέντε. Σειρά πήραν το Τορόντο στο MLS, οι ΥΣΜ Πόρες, Ουνιβερσιτάριο στο Περού, η Κερέταρο στο Μεξικό και η Λίγκα ντε Κίτο στο Εκουαδόρ πριν επαναπατριστεί το 2013 για λογαριασμό της Τίγκρε, ενώ πέρυσι πήρε μεταγραφή για τη Σαν Μαρτίν.

Από τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται στην Ολ Μπόις και το συμβόλαιό του αποτελεί το... αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τη Βέροια. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, και από τον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν να μείνει ελεύθερος για προχωρήσουν στις τελικές επαφές και να ολοκληρωθεί το... deal με τον παίκτη.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το... ταμείο του Βίτι έχει γράψει 30 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ στην Torneo Inicial, 26 εμφανίσεις, 2 τέρματα, 1 ασίστ στο MLS, 23 παρουσίες, 1 γκολ στην Torneo Final, 9 συμμετοχές, 3 γκολ στο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς και 2 εμφανίσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τους ανθρώπους της Βέροιας να πιστεύουν ότι έχουν βρει τον παίκτη που θα λύσει το πρόβλημα στην επίθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα φθάσει την Κυριακή στην Βέροια και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο Βίτι έχει κάνει και προετοιμασία απλά χρειάζεται προσαρμογή και φυσικά να γίνει το δέσιμο με τους νέους συμπαίκτες. Πάντως και ο προπονητής της Βέροιας Αλέκος Βοσνιάδης θεωρεί τον Βίτι παίκτη που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση. 

Σάββατο φιλικό στην Ξάνθη. 

Μετά την σημερινή προπόνηση ο προπονητής της Βέροιας Αλέκος Βοσνιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή για το φιλικό στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα. Είναι η ρεβάνς του 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο πριν λίγες μέρες. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα και φυσικά δεν πρόκειται να ρισκάρει αφού το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20-21 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη αγωνιστική με την Βέροια να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λάρισα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοί είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Αυτοί είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή...

H Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής...

Ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, ο 12ος αγώνας ορεινού τρεξίματος  Ξηρολιβάδου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Ιουλίου...

Με άριστες  καιρικές συνθήκες , 300  δρομείς στήθηκαν...

Με μετάλλια και εμπειρίες τελείωσε η αγωνιστική χρονιά για τον Σύλλογο Φίλων Αυτοάμυνας

Με μετάλλια και εμπειρίες τελείωσε η αγωνιστική...

Με μετάλλια και εμπειρίες τελείωσε η αγωνιστική ...

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας με τη...

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι ομάδα του Πήγασου στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι...

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο...

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας...

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας...

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών, ο Αθλητικός Γυμναστικός...

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος  2024»

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς...

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...