Στο πάρκο της Εληάς η τρίτη και τελευταία μέρα σήμερα, για το 1o Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργάνωσε η νέα γενιά του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, με διεθνές συνέδριο και σειρά εκδηλώσεων που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Παρασκευής. Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το τοπικό μας προϊόν από όλες του τις πλευρές για να καταλήξει στη γεύση. Γιορτή γαστρονομίας (μεσημέρι Κυριακής) με προσφορά ροδάκινων, κομπόστας, γλυκών με γεύση ροδάκινο και φρέσκου χυμού και με μαγειρική, επί τόπου, από τον Άρη Τσανακλίδη και τη βοηθό του Μαρίνα, στην υπαίθρια κουζίνα που είχε στηθεί στο πάρκο. Τρεις υπέροχες συνταγές με βάση το ροδάκινο έδωσαν ιδέες για την αξιοποίησή του και στην τοπική κουζίνα, αφού, όπως είπε και ο δημοφιλής σεφ, το ροδάκινο από τον κάμπο της Ημαθίας είναι το νοστιμότερο παγκοσμίως. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ανανεώθηκε το επόμενο ραντεβού για του χρόνου, στο 2ο Φεστιβάλ του ΤΟΒ.