Ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει εισηγηθεί την παραμονή στην ομάδα τους Άρτσε, Μαλόν, Βεργώνη και Σιόντη.
Το προπονητικό τιμ της Βέροιας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τον Στέλιο Βενετίδη, είναι σε διαρκείς επαφές με τον Ζήση Βρύζα. Από κοινού σχεδιάζουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία είναι δεδομένο ότι θα πορευτεί με μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με το εφετινό.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη στη μακεδονική πόλη, οπότε και θα αρχίσει άμεσα το ξεσκαρτάρισμα. Το βέβαιο είναι ότι ο Ελευθερόπουλος έχει ήδη επισημάνει ποιους παίκτες θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.
- Ο πρώτος είναι ο Πέδρο Άρσε. Ο 25χρονος Μεξικάνος χαφ αγωνίστηκε εφέτος σε 25 παιχνίδια και το συμβόλαιό του εκπνέει.
- Ο δεύτερος είναι ο Στέφανος Σιόντης. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έπαιξε σε 26 ματς και ήταν βασικός.
- Ο τρίτος ο Αλέξανδρος Βεργώνης. Ο 31 ετών μέσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και χρησιμοποιήθηκε σε οκτώ αγώνες.
- Ο τέταρτος ο Ιβάν Μαλόν. Ο 30χρονος ακραίος μπακ έπαιξε σε 26 αναμετρήσεις και σημείωσε ένα γκολ.
Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από το ρόστερ, ειδικά εκείνων που έχουν "βαριά" συμβόλαια. Το θέμα είναι να μπορέσει η διοίκηση να έρθει μαζί τους σε διακανονισμό, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες με τον τρόπο που θα επέλθει το "διαζύγιο". Πάντως παρότι έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο η παραμονή του Τζόναθαν Λόπεζ στην Βέροια είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του και παλιό τερματοφύλακα Δημήτρη Ελευθερόπουλο.