Το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place διοργανώνει σήμερα Τετάρτη στο Επιμελητήριο Ημαθίας ημερίδα με σκοπό να ενημερώσει τους επαγγελματίες για τις νέες νομοθεσίες και ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον κλάδο του κρέατος, καθώς επίσης και για τις νέες τάσεις που αφορούν στον εξοπλισμό καταστημάτων, εργαστηρίων και βιοτεχνιών.
Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί έχει ως εξής:
-”Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους”; Έρευνα αγοράς του περιοδικού Meat Place σε συνεργασία με την εταιρεία Interview* (Στοιχεία 2016) *Η Interview είναι διαπιστευμένη και έγκριτη εταιρεία ερευνών.
-Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
-Οι ισχύουσες διατάξεις για “ζεστή γωνιά”, σήμανση προϊόντων, υγειονομικούς και αγορανομικούς ελέγχους κ.α.
-Οι απαιτήσεις για τη δημιουργία επιχείρησης Meat και Grill (κρεοπωλείο - ζεστή γωνιά - λιανική πώληση)
-Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων και εργαστηρίων.
Οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση με ελεύθερη είσοδο σε όλους τους ενδιαφερόμενους από τη Βέροια, την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ευρύτερα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
(Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 9010040 ή στο info@meatplace.gr)