Με ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές θα ενοικιαστεί το ΄Κιόσκι΄.Ποιο θα είναι το ελάχιστο ύψος του μηνιαίου τιμήματος

Με ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές θα ενοικιαστεί το ΄Κιόσκι΄.Ποιο θα είναι το ελάχιστο ύψος του μηνιαίου τιμήματος

Με το σύστημα του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές θα γίνει η ενοικίαση του δημοτικού περιπτέρου "Κιόσκι" στο πάρκο της Νάουσας, αν φυσικά εγκριθεί ο τρόπος  και ο χρόνος διενέργειας του, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, που ξεκινάει σε λίγο, στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου. Ολόκληρο το κτίριο. αλλά και οι κατασκευές του περιβάλλοντος χώρου φέρουν τις απαιτούμενες άδειες. Η διαδικασία ενοικίασης δεν υπάγεται στη προστασία των σχετικών  διατάξεων  περί εμπορικών μισθώσεων πλην όμως  διατίθεται –εκμισθώνεται σύννομα για την ανάπτυξη αναλόγων με το κυρίως κτίριο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων,ενώ απαγορεύεται η περίφραξη του χώρου, η κοπή δένδρου και η παρεμπόδιση διέλευσης του κοινού.

 

Η περίφραξη ή η καθ΄ οποιοδήποτε τρόπο παρεμπόδιση της πρόσβασης ή διέλευσης του κοινού σε αυτόν απαγορεύεται απολύτως.

Απαγορεύεται ρητά η κοπή οποιουδήποτε δένδρου χωρίς προηγούμενη σύμφωνη απόφαση του εκμισθωτή  και πριν από την λήψη όλων των νομίμων αδειών.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι την ημέρα και ώρα του διαγωνισμού, θα καταθέσουν  στην  Επιτροπή  διενέργειας  της  δημοπρασίας  (Οικονομική  Επιτροπή)   2  φακέλους.

Ο πρώτος φάκελος   θα  περιλαμβάνει τα  δικαιολογητικά της  δημοπρασίας   και ο δεύτερος φάκελος  θα  περιλαμβάνει  την προσφορά  του εκάστοτε  ενδιαφερόμενου .

Μετά δε την εξέταση των απαραιτήτων προϋποθέσεων που απαιτούνται για την συμμετοχή εκάστου,  και την εκδίκαση τυχόν υφισταμένων ενστάσεων, θα αρχίσει το άνοιγμα  των  φακέλων των προσφορών  μεταξύ των μη αποκλεισθέντων.

 Οι προσφορές των συμμετεχόντων  αναγράφονται στα πρακτικά της δημοπρασίας. Πάσα προσφορά είναι δεσμευτική δια τον εκάστοτε  συμμετέχοντα ,  η δέσμευση δε αύτη μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Νάουσας (2ος όροφος- Αίθουσα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ) στην Νάουσα. Από ώρα 13:00μ.μ. έως 13.30 μ.μ. θα  πραγματοποιηθεί  η κατάθεση  των  δικαιολογητικών  από  τους  ενδιαφερόμενους. Μετά τον έλεγχο αυτών θα  ανοιχθούν οι  φάκελοι των προσφορών .

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των δυο  χιλιάδων ευρώ ( 2.000,0 €) μηνιαίως  ( 24.000,0 Ευρώ ετησίως), πλέον ολόκληρο το αναλογούν ποσοστό χαρτοσήμου, καθώς και κάθε άλλο ισοδύναμο τέλος ή φόρος  ισχύει ή που τυχόν θα θεσπιστεί .

Οι φάκελοι δικαιολογητικών θα κατατεθούν επί ποινή αποκλεισμού μέχρι τις 13.30 μ.μ. της ημέρας της δημοπρασίας στην  Οικονομική  Επιτροπή. Στη διαδικασία μπορούν να προσέλθουν όλοι οι νόμιμοι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων. Αν κάποιος δεν πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, αυτό θα του ανακοινωθεί πριν την άνοιγμα των προσφορών .

 Για  να γίνει  δεκτός κάποιος  στη  δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Οικονομική Επιτροπή, ως εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για παρακατάθεση σ’ αυτό από αυτόν, που  επιθυμεί  να  λάβει  μέρος  στη δημοπρασία, ποσού ίσου προς το 10%  του συνολικού ετησίου μισθώματος  με βάση το οριζόμενου στη διακήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς. Ειδικότερα θα πρέπει  να  κατατεθεί εγγυητική   συμμετοχής  αξίας  2.400,0 € (Αναλυόμενο  ως  εξής: 2.000,00  μηνιαίως Χ  12 μήνες = 24.000,00 Χ 10% = 2.000,00 €).

 H εγγύηση συμμετοχής θα έχει ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και θα επιστραφεί στους συμμετέχοντες μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού εκτός της εγγυητικής του τελευταίου  πλειοδότη,  η  οποία  θα  του επιστραφεί μετά την υπογραφή της σύμβασης.

 

 

-  Ανοικτός Φάκελος (Δικαιολογητικά συμμετοχής).

-  Σφραγισμένος Φάκελος (Οικονομική Προσφορά).

 

 

 α ) Ο Ανοικτός Φάκελος θα περιέχει τα παραπάνω δικαιολογητικά ανά  περίπτωση .

 β ) Ο  Σφραγισμένος φάκελος (οικονομική προσφορά)θα περιέχει :

Την  προσφορά του μηνιαίου καθαρού μισθώματος.

 Στην  προσφορά που θα υποβληθεί το ποσό θα πρέπει  αναγράφεται αριθμητικώς και ολογράφως.

Η οικονομική προσφορά θα είναι υπογεγραμμένη από τον Εξουσιοδοτημένο Εκπρόσωπο και θα αναγράφει την ημερομηνία προσφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Βέροια – Πολύμυλος,  για τη μεταφορά υπερμεγεθών φορτίων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό,...

Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους  27 Βρεφονηπιακούς  Σταθμούς ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους 27...

Χθες, Τετάρτη 31 Ιουλίου, αναρτήθηκαν οι οριστικοί...

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Κερκερίδης σε ηλικία 62 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Κερκερίδης σε ηλικία 62 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 1...

Για το πόρισμα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των υποκλοπών

Για το πόρισμα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των...

Το πόρισμα του Αρείου Πάγου που έκρινε ότι η υπόθεση...

Τι γίνεται φέτος με τον πανάκριβο τουρισμό; Πως καταφέραμε  να μην ζούμε το καλοκαίρι μας;

Τι γίνεται φέτος με τον πανάκριβο τουρισμό; Πως...

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα, μοιάζουν οι...

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Άγιος Λουκάς αντλούσε δύναμη από τον Σταυρό του Κυρίου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Άγιος Λουκάς αντλούσε δύναμη...

Την Τρίτη 30 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργόπουλος σε ηλικία 68 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργόπουλος σε ηλικία 68...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Πέμπτη 1 Αυγούστου...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Υπουργείο Υγείας, για τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων στην Ημαθία

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Υπουργείο Υγείας, για τη...

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...