Γ. Μανιάτης από τη Βέροια: Ενότητα και ανατροπή, για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοπή της κυβερνητικής αυτοδυναμίας της Ν.Δ.

Γ. Μανιάτης από τη Βέροια: Ενότητα και ανατροπή, για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοπή της κυβερνητικής αυτοδυναμίας της Ν.Δ.

Μηνύματα ενότητας και ανατροπής μετέφερε προς τους πολίτες της δημοκρατικής παράταξης το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Μανιάτης, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο δημαρχείο της Βέροιας. "Ενότητα ώστε μετά τις εκλογές να βαδίσουμε όλοι μαζί. Και ανατροπή της στασιμότητας του 7% που δεν μας αναλογεί και δεν είναι αποδεκτό από κανέναν" όπως είπε, μιλώντας για νέο κόμμα, νέο πρόγραμμα και νέα ηγεσία. Και με στόχο "την αποδυνάμωση και στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, που υποβάθμισε τις αξίες της προόδου και της Αριστεράς, αλλά και την ανακοπή της κυβερνητικής αυτοδυναμίας της Ν.Δ. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Μανιάτης υπολόγισε περίπου στους 150.000 τους ψηφοφόρους της εκλογικής διαδικασίας και υπογράμμισε την ανάγκη ενοποίησης του Ποταμιού και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον νέο φορέα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμφωνία Γεννηματά-Θεοδωράκη περί αυτόνομης πορείας μετά τις εκλογές. "Τους κάλεσα να επανορθώσουν στην επόμενη τηλεμαχία" σημείωσε, σχολιάζοντας πως "Φώφη και Σταύρος ό,τι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν. Δεν μπορούν όμως να υπερδιπλασιάσουν τα ποσοστά της παράταξης..."

Ο κ. Μανιάτης μίλησε κλείνοντας για την ανάγκη ενός νέου πολιτικού πολιτισμού που θα λειτουργεί περίπου σαν πολιτικό... ΑΣΕΠ, με επιλογή ηγεσίας με αξιολόγηση και όχι επικοινωνιακά κριτήρια ή μέσω μηχανισμών, "... αλλά και με βάση τι κάναμε πριν μπούμε στην πολιτική, τι προσφέραμε από θέσεις ευθύνης και τι προτείνουμε τώρα" όπως είπε.

Τον κ. Μανιάτη είχε προλογίσει ο Τάσος Τόλιος, υπεύθυνος των διαδικασιών στην περιοχή Βέροιας, αναφερόμενος στο βιογραφικό του και στο κυβερνητικό του έργο ως υπουργού Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής της συγκυβέρνησης Σαμαρά.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Χασιώτης και Μιχάλης Χασιώτης, Κώστας Ασλάνογλου, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου και Γιώργος Σοφιανίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελένη Γκόγκα κ.ά.

Ακολούθησε συνάντηση του κ. Μανιάτη με τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, στελέχη της νομαρχιακής και παραγωγικούς φορείς στην Εληά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη 10/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 10/7 η Δημοτική Επιτροπή...

 Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βέροιας...

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Λογοτεχνικής συντροφιάς Νάουσας

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Λογοτεχνικής συντροφιάς...

Μόλις κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Ἀνάλεκτο»,...

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας από 7/7 έως 10/7/24

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της...

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού...

Το υποβαθμισμένο τηλεοπτικό τοπίο,η ευθύνη  των θεσμών και η επιβαλλόμενη αντίδραση του πολίτη

Το υποβαθμισμένο τηλεοπτικό τοπίο,η ευθύνη των θεσμών...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΟι διάφορες  έρευνες...

Τάσος Μπαρτζώκας στον FM100:  Στόχος να κάνουμε την  καθημερινότητα του πολίτη καλύτερη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τάσος Μπαρτζώκας στον FM100: Στόχος να κάνουμε την ...

Για θέματα της επικαιρότητας μίλησε σε συνέντευξη που...

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ  ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ…

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ…

Μιλούσαμε στον Πληθυντικό όταν οι έρωτες μπήκαν στη...

H Πρωτοβουλία για το Παιδί  συνυπογράφει κείμενο της  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Συνεργασία για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ

H Πρωτοβουλία για το Παιδί συνυπογράφει κείμενο της ...

H Πρωτοβουλία για το Παιδί,  μαζί με περισσότερες από 60...

Ερώτηση Κοτίδη στη Βουλή  για την κάλυψη θέσης Επιμελητή  Κοινωνικής Αρωγής Βέροιας

Ερώτηση Κοτίδη στη Βουλή για την κάλυψη θέσης...

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...