Οι Βεροιώτες  Αφοί Χατζησυμεώνογλου Ο.Ε.  βραβεύθηκαν από την ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.  για τη δραστηριότητά τους

Οι Βεροιώτες Αφοί Χατζησυμεώνογλου Ο.Ε. βραβεύθηκαν από την ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για τη δραστηριότητά τους

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια πανελλαδική ημερίδα Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Συνεργατών Service, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Δικτύου Επίσημων συνεργατών της εταιρίας από όλη την Ελλάδα, καθώς και στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. κ.Roland W. Schacht, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες και επεσήμανε το πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος τους στην προώθηση και υποστήριξη των οχημάτων ΜΑΝ στην Ελλάδα.

Ο κος Roland W. Schacht, παρουσίασε επίσης τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε καθώς και τους στόχους για το 2016 σε επίπεδο συνολικής στρατηγικής για τη μάρκα και ακολούθησαν παρουσιάσεις στελεχών της εταιρίας σχετικά με τις Πωλήσεις Καινούργιων και Μεταχειρισμένων Οχημάτων, το After Sales, το Marketing της εταιρίας. Στη συνέχεια οι διακεκριμένοι εξωτερικοί ομιλητές, κκ. Πέτρος Σκουλικίδης, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών (Π.Σ.Χ.Ε.Μ.), Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθυντής After Sales Kosmocar και Γιώργος Παπαχρήστος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων - gjp Consulting, παρουσίασαν σχετικά θέματα και συνέβαλλαν ουσιαστικά στο διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των τριών Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service, που διακρίθηκαν με τη δραστηριότητά τους τη χρονιά που πέρασε.

Το βραβείο «100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝ - ΕΝΕΡΓΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ 2015» δόθηκε στην εταιρία ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα το Άργος, για την ενεργή υποστήριξη του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων της ΜΑΝ Truck & Bus που η εταιρία γιόρτασε φέτος.

Το βραβείο «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ 2015» δόθηκε στην εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΠ. ΙΩΑΝΝΗΣ, με έδρα την Μυτιλήνη, για το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης στο θέμα της ικανοποίησης των πελατών της.

Και τέλος, η απονομή του βραβείου «SERVICE PARTNER 2015» έγινε στην εταιρία ΑΦΟΙ. Π. ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΟΕ, με έδρα την Βέροια, καθώς κατάφερε να διακριθεί σε μια πληθώρα κριτηρίων που είχαν τεθεί στη διάρκεια του 2015.

(Στη φωτογραφία  η κα Εριφύλλη Χατζησυμεώνογλου παρακαλαμβάνει το βραβείο “Service Partner 2015” από τον κ. Roland W. Schacht, Διεύθυνοντα σύμβουλο της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Βέροια – Πολύμυλος,  για τη μεταφορά υπερμεγεθών φορτίων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό,...

Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους  27 Βρεφονηπιακούς  Σταθμούς ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους 27...

Χθες, Τετάρτη 31 Ιουλίου, αναρτήθηκαν οι οριστικοί...

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Κερκερίδης σε ηλικία 62 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Κερκερίδης σε ηλικία 62 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 1...

Για το πόρισμα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των υποκλοπών

Για το πόρισμα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των...

Το πόρισμα του Αρείου Πάγου που έκρινε ότι η υπόθεση...

Τι γίνεται φέτος με τον πανάκριβο τουρισμό; Πως καταφέραμε  να μην ζούμε το καλοκαίρι μας;

Τι γίνεται φέτος με τον πανάκριβο τουρισμό; Πως...

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα, μοιάζουν οι...

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Άγιος Λουκάς αντλούσε δύναμη από τον Σταυρό του Κυρίου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Άγιος Λουκάς αντλούσε δύναμη...

Την Τρίτη 30 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργόπουλος σε ηλικία 68 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργόπουλος σε ηλικία 68...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Πέμπτη 1 Αυγούστου...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Υπουργείο Υγείας, για τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων στην Ημαθία

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Υπουργείο Υγείας, για τη...

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...