Η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για το παραδοσιακό κρεοπωλείο την Τετάρτη 2/12 στις 7, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας.
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:
1. Το κρέας από το σφαγείο στο κρεοπωλείο - Υγειονομική ασφάλεια κατά την μεταφορά του.
2. Αξιοποίηση του κρέατος –Παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος στον παρακείμενο χώρο του κρεοπωλείου.
Εισηγητής ο κος Κουβακάς Κοσμάς, Κτηνίατρος, Προϊστάμενος του Τμήματος Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας.
3. Το κρέας στην διατροφή του ανθρώπου.
Εισηγητής ο κος Σεργκελίδης Δανιήλ, Επίκουρος Καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.
4. Ισχύουσα Νομοθεσία για την επισήμανση του κρέατος - Ισοζύγια Κρέατος – Εφαρμογή στο Κρεοπωλείο
Εισηγητής ο κος Τσαγγαλίδης Γεώργιος, γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ.