Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Φιλίππου ο προπονητής του Κώστας Τούτσης: «Να ευχηθώ στη ΧΑΝΘ και στον Νίκο Μάντζο καλή συνέχεια. Έχω πει ότι η φετινή ΧΑΝΘ σε σχέση με τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια να μπολιάσουμε τα παλιά παιδιά με κάποια νέα και ελπίζω να το καταφέρουμε. Το πολύ καλό ξεκίνημα κάποιες φορές γίνεται επικίνδυνο και επιβεβαιώθηκα. Θα με προβληματίσει το διάστημα που δεν βρίσκαμε λύσεις και νομίζω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ολοκληρώσαμε όμως με καλή εικόνα και η νίκη μας είναι δίκαιη».
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της ΧΑΝΘ Νίκος Μάντζος σημείωσε: «Βρεθήκαμε σε κακή μέρα έχοντας άσχημη απόδοση στο πρώτο 25 λεπτο. Θέλαμε να «σφίξουμε» τον Φίλιππο αλλά μας βγήκε ανάποδα. Κάναμε στο διάστημα αυτό αβίαστα λάθη, δώσαμε στον Φίλιππο εύκολα γκολ και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση του Ζλατάνου χωρίς να το καταλάβουμε χάναμε 9-1 και λίγο μετά 16-3. Όποιος γνωρίζει από χάντμπολ και ειδικά όταν παίζεις με ομάδες της δυναμικής του Φιλίππου ξέρεις ότι είναι δύσκολο να κάνεις ανατροπή. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ και κάναμε ένα μεστό παιχνίδι στο διάστημα 25’-45’. Δημιουργήσαμε ωραίες φάσεις, βγάλαμε πάθος και ψαλιδίσαμε αισθητά τη διαφορά, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Η ήττα και η διαφορά δεν με ενοχλεί όσο το «νεκρό» πρώτο διάστημα που δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Θα το αναλύσουμε όμως και μέσα από τη δουλειά θα το διορθώσουμε. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας».
Ο τερμοτοφύλακας του Φιλίππου Νίκος Ζλατάνος υπογράμμισε: «Εύχομαι κατ’ αρχάς καλή χρονιά και εμείς την είχαμε έχοντας δύο στα δύο. Θεωρώ ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Αντίπαλός μας είναι μόνο ο κακός μας εαυτός αλλά εμείς θέλουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Καλή συνέχεια στη ΧΑΝΘ και να πετύχει τους στόχους της».
18/05/2025: 1ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ...
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Βέροιας...