Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ

Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ

Χωρίς γυναικεία παρουσία το πάνελ της παρουσίασης, αφού η μοναδική γυναίκα υποψήφια Έφη Βασιλειάδου έλειπε για επαγγελματικούς λόγους στη Βουλγαρία.

 

***

«Ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων επιστρέφει στον χώρο λόγω των ανερμάτιστών πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο συντονιστής της εκδήλωσης Κώστας Ασλάνογλου, αναμένοντας να είναι τρίτη δύναμη στις εκλογές.

***

Μ’ αυτούς που μπλέξαμε, ένας Θεός ξέρει πόσο συχνά θα μας βλέπετε σε παραμονές εκλογών», σχολίασε στην τοποθέτησή του και αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο δεύτερος της λίστας Γιάννης Αμπατζίδης.

***

«Μιλάμε για αλτρουισμό. Δίπλα του ένιωσα τη λέξη συντροφικότητα», τόνισε αργότερα μιλώντας για τον Γιάννη Αμπατζίδη ο Φώτης Καραβασίλης, που αναφέρθηκε με καλά λόγια για όλους τους νυν και πρώην συνυποψηφίους του.

***

«40 χρόνια στρατιώτης του κινήματος και ενεργός πολίτης, δωρητής σώματος, αιμοδότης», δήλωσε ο Κώστας Τσιλογιάννης, μαζί με άλλες του ιδιότητες.

***

«Απαρχή συγκρότησης ενός δημιουργικού, ευρωπαϊκού, προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού χώρου», χαρακτήρισε τη δημοκρατική συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ο προερχόμενος από τη δεύτερη Λεωνίδας Ακριβόπουλος.

***

Χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπάμπης Γκιόνογλου, όπως είπε. «Ο χώρος μας πρέπει να ανασυνταχθεί, οι αξίες δεν χάνονται», σημείωσε επίσης.

***

«Τρεις εκλογικές αναμετρήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν τις σηκώνουν ούτε τα οικονομικά του Δικηγορικού Συλλόγου», σχολίασε με το γνωστό του χιούμορ ο Φώτης Καραβασίλης, μιλώντας για το άστοχο (και εγκληματικό, όπως το χαρακτήρισε) της νέας εκλογικής αναμέτρησης.

***

Παρόντες και παρούσες στην παρουσίαση ήταν μεταξύ άλλων: οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Παπαϊωάννου και Χρήστος Κούτρας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελένη Γκόγκα, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Χασιώτης, ο διευθυντής της VENUS Αντώνης Μαρκοβίτης κ.ά.

***

 

Απούσα αυτή τη φορά η τέως δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, που την προηγούμενη φορά ήταν παρούσα στο πάνελ, ως υποψήφια βουλευτίνα στο Επικρατείας του κινήματος. Παρά ταύτα, στηρίζει το ψηφοδέλτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαίρεσαν τον Φρέντι Μπελέρη από δήμαρχο Χειμάρρας

Καθαίρεσαν τον Φρέντι Μπελέρη από δήμαρχο Χειμάρρας

Στην καθαίρεση του ευρωβουλευτή πλέον Φρέντι Μπελέρη...

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Μιχάλης Πικραμένος

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Μιχάλης Πικραμένος

Ο Μιχάλης Πικραμένος επελέγη χθες νέος πρόεδρος του...

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελληνίων 2024

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί για τα Ειδικά Μαθήματα των...

Το Υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στην...

Μια κολόνα για τα ζωάκια

Μια κολόνα για τα ζωάκια

Μια μικρή κολόνα για να μπορεί κάποιος να δέσει το...

Σχολίασαν στο Facebook  …για την εκτός λειτουργίας φωτεινή πινακίδα στην οδό Θεσσαλονίκης

Σχολίασαν στο Facebook …για την εκτός λειτουργίας...

Ο γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της τεχνολογίας...

ΜεΜιαΜατια  Φεβρουάριος του 1953. Η δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Βερροίας.

ΜεΜιαΜατια Φεβρουάριος του 1953. Η δύναμη του...

Επιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος – Συλλέκτης...

Από σήμερα το 43ο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης

Από σήμερα το 43ο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία του...

 Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη,...

Διαδικτυακή ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας

Διαδικτυακή ενημέρωση για τη συμπλήρωση του...

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...