Μάχη ελεφάντων και η Βέροια... βάτραχος!

Μάχη ελεφάντων και η Βέροια... βάτραχος!

Την επανεξέταση της υπόθεσης της ΒΕΡΟΙΑΣ, αυτήν τη φορά σε τρίτο βαθμό, από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ζήτησε ο Λεβαδειακός κατά την προσφυγή του, που συζητήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7).

Η “βασίλισσα” έχει αθωωθεί για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό που έχει κριθεί “χειραγωγημένος” σε ποινικό επίπεδο, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό από τα πειθαρχικά όργανα αλλά οι Βοιωτοί έχουν έννομο συμφέρον καθώς θα πάρουν την θέση της “βασίλισσας” σε περίπτωση υποβιβασμού και δεν το βάζουν κάτω.

Ο εκ των δικηγόρων της ΒΕΡΟΙΑΣ Άρης Μαστρογιάννης υποστήριξε ότι η “βασίλισσα” είναι ο... “βάτραχος σε μία μάχη ελεφάντων μεταξύ Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη. Σε αυτές τις συμπληγάδες πέσαμε. Ειδικά στο Εφετείο, ουσιαστικά έγινε μια ποινική διαδικασία. Οι άλλοι (σ.σ. Καλαϊτζίδης, Καλογέρης) δεν ήρθαν να υποστούν τις ερωτήσεις. Άλλα αναφέρει ο Μελισσανίδης ότι του είπε ο Καλαϊτζίδης και άλλα είπε ο Καλαϊτζίδης. Η απόφαση θεωρώ ότι είναι θεμελιωμένη και ζητάμε την αθώωση μας”.

Οι δικηγόροι της ΒΕΡΟΙΑΣ έκαναν ένσταση υποστηρίζοντας ότι το διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει την αρμοδιότητα να εξετάσει την υπόθεση.

“Είναι απαράδεκτη, αβάσιμη η προσφυγή και αόριστη η προσφυγή” σχολίασε ο Γιάννης Γεωργιάδης. “Η επιτροπή σας δεν έχει την αρμοδιότητα να εξετάσει την υπόθεση. Ο μάρτυρας που δεν αναφέρει την πηγή του, δεν είναι μάρτυρας” είπε ο Δημήτρης Πετρούσκας δικηγόρος του Γιώργου Αρβανιτίδη αναφερόμενος στους Καλογέρη, Γεωργέα και συμπλήρωσε. “Κανένας μάρτυρας δεν μπόρεσε να δώσει στοιχεία, ποιοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην συνεννόηση”.

“Ο Καλαϊτζίδης και ο Καλογέρης όχι μόνο δεν ήρθαν, αλλά έστειλαν έγγραφο ότι απειλούνται. Ο Γεωργέας ήρθε και είπε ευθαρσώς ότι δεν απειλείται” ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας και συμπλήρωσε. “Από καμία κατάθεση δεν προέκυψε ότι ο αγώνας αυτός χειραγωγήθηκε”.

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ είχε προθεσμία μέχρι χθες Τρίτη το μεσημέρι στις 3 μ.μ. να υποβάλλει για υπομνήματα και ο Λεβαδειακός μέχρι σήμερα Τετάρτη στις 12 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών, ο Αθλητικός Γυμναστικός...

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος  2024»

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς...

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο...

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το "Εν Σώματι...

Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 15...

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε φανταστικό αγώνα και...

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Απίθανος, ανεπανάληπτος, μυθικός Μίλτος Τεντόγλου! Τι...

Οι ασημένιοι πρωταθλητές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Καράτε Παίδων στον Δήμαρχο Βέροιας

Οι ασημένιοι πρωταθλητές του Βαλκανικού...

Τους δύο ασημένιους πρωταθλητές από την Βέροια που ...

Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ανωτέρας ζώνης του Α.Π.Σ. Ρωμιός

Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ανωτέρας ζώνης του...

Την Τετάρτη 5/6 στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ. Ρωμιός...

Χρυσό μετάλλιο ο Παπαναστάσης του Βικέλα Βέροιας στη Σκύδρα

Χρυσό μετάλλιο ο Παπαναστάσης του Βικέλα Βέροιας στη...

Έπειτα και από τα επίσημα αποτελέσματα από τους αγώνες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...