Ενδιαφέρουσες... ματιές από τις κερκίδες του ντέρμπι Νάουσας-Ειρηνούπολης! Φωτορεπορτάζ

Ενδιαφέρουσες... ματιές από τις κερκίδες του ντέρμπι Νάουσας-Ειρηνούπολης! Φωτορεπορτάζ

Στιγμές παρελθοντικής δόξας γνώρισε το ΔΑΚ της Νάουσας το απόγευμα του Σαββάτου. Κατάμεστες οι κερκίδες (πάνω από 1.500 θεατές) με τα εισιτήρια που κόπηκαν να φθάνουν τα 630.

Στα "επίσημα" δυο καλοί φίλοι, τέως συνάδελφοι στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Ο Παύλος Αδαμίδης, που συνεχίζει με τον Τάσο Καραμπατζό και ο Γιάννης Κελεσίδης, τέως σύμβουλος της Ίλιας Ιωσηφίδου. Όπως μας δήλωσε δε ο Παύλος θα είναι υποψήφιος με τον... Γιάννη, αν θα ηγηθεί δημοτικού σχήματος σε τέσσερα χρόνια!

 

Πάντα στο πλευρό της Νάουσας ο Κώστας Δέλλιος, αφού δεν χάνει παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας!

 

Στο γήπεδο βρέθηκε ο προπονητής της Κρύας Βρύσης Βαγγέλης Ντίσιος, μαζί με τον 

ποδοσφαιριστή του Μισαηλίδη, για να δουν από κοντά τον αντίπαλο τους στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική, ο οποίος μάλλον θα είναι η Ειρηνούπολη. Στο πλάνο μας μαζί με τον Γιάννη και Αλέξη Καλαϊτζίδη, με τους οποίους συνυπήρξαν στην πετυχημένη πορεία των Λευκαδίων στην Γ΄Εθνική.

 

"Πηγαδάκι" στην κερκίδα με τους Τασιώνα, Νίκου, Σπαθάκη και Ζούρκο να τα λένε για την αγαπημένη τους ομάδα.

 

Δεν χάνουν αγώνα της Νάουσας Κώστας Βαρβέρης και Σταύρος Ζάχος, μαζί με τον Νίκο Βαρβέρη φυσικά.

 

Το "παρών" στο γήπεδο έδωσαν ο Γιάννης Ταούλας με τον πεθερό του Κώστα Χατζηιωαννίδη και τους δυο γιους και εγγονούς, βαμμένους "κατακόκκινους" όπως μας δήλωσαν. Στην ....μπάλα και τον Ολυμπιακό εννούμε βέβαια!

 

Δυναμικό δύδιμο πατέρας και γιος Τοπούζης, τα δίνουν όλα κάθε αγωνιστική για τη "Ναουσάρα" τους!

 

Δυο Θεόφιλοι ( Χατζηιωαννίδης και Τεληγιαννίδης) έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στις κερκίδες, παρακολουθώντα το ντέρμπι.

 

Πάντα... τρέντι ο Άγγελος Κάλφας παρακολούθησε τον αγώνα υπό την κάλυψη...μωβ ομπρέλλας! Για χρώματα του... ΣΥΡΙΖΑ μας μίλησε ο Άγγελος, αν και το μωβ μάλλον.,,πένθιμο και ασορτί με την εξέλιξη του αγώνα μας φάνηκε!

 

Μετά από 22 χρόνια ήρθε στο γήπεδο της Νάουσας ο Αλέκος-Toucan-Παπακωνσταντίνου, μαζί με τον γιο του Δημήτρη. Ελπίζουμε η μη νίκη να μην τον κρατήσει εκτός ΔΑΚ για άλλα τόσα!

¨Παρών" στο γήπεδο και ο διοικητής της ΠΥΝ Νίκος Παλαμούτης, ο οποίος προτίμησε να παρακολουθήσει τον αγώνα όρθιος και από την πλευρά της... Ειρηνούπολης (μάλλον θα τον... διέταξε η Στέλλα!)

 

Στο γήπεδο της Νάουσας βρέθηκαν παίκτες και διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, λόγω αναβολής του παιχνιδιού της ομάδας τους, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

 

Δυναμική η παρουσία των φιλάθλων της Ειρηνούπολης. Μπορεί να απουσίαζει ο Στέλιος Δάγγας, αλλά τον αντικατέστησε επάξια στην κερκίδα ο Θανάσης Παντζαρτζίδης!

 

Υπέροχα χαμόγελα μας χάρισαν οι τρεις πιτσιρικάδες της φωτογραφίας μας. Ο ένας τους μάλιστα μάλλον πρέπει να χαίρεται διπλά με την άνοδο της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα.

 

Στα "επίσημα" και ο Χρήστος Πίτος, ο οποίος κάθισε δίπλα στην Έλενα Κωνσταντινίδου.

 

Κοσμοσυρροή και στα δημοσιογραφικά θεωρεία με τον φίλο εκδότη του "Παρατηρητή" Γρηγόρη Κυριακίδη να μαθαίνει την τέχνη στον γιο του, ο οποίος αν και ντυμένος στα κόκκινα (βλέπε Κεραυνός Επισκοπής) είναι βαμμένος κατακίτρινος ΑΕΚτζης!

 

Με αγωνία παρακολούθησε το παιχνίδι ο Παντελής Καφές, ο οποίος έζησε από κοντά, μαζί με την κόρη του, τις προσπάθειες του αδερφού του Δημήτρη, που μάλλον δεν βρέθηκε και στην καλύτερη του μέρα στο ντέρμπι.

 

Στα "επίσημα" και ο προπονητής των ομάδων νέων της ΕΠΣΗ κ. Αντώνης Λυμούσης.

 

Μια μεγάλη δόξα του Ναουσαίικου ποδοσφαίρου, ο Άρης Κωνσταντινίδης βρέθηκε στο γήπεδο. Σίγουρα αν έμπαινε μέσα αποκλείεται να... αστοχούσε στις κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν από την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία αναδείχθηκε την δεκαετία του 70!

 

Από τα γραφεία του ΦΑΣ είδε το παιχνίδι ο πρόεδρος της ομάδας κ.Μπέκας, ενώ κοντά του διακρίνει τον παλιό ποδοσφαιριστή της Βέροιας, του Παναθηναικού και της Νάουσας, τον Χρήστο Υφαντίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας με τη...

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι ομάδα του Πήγασου στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι...

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο...

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας...

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας...

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών, ο Αθλητικός Γυμναστικός...

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος  2024»

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς...

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο...

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το "Εν Σώματι...

Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 15...

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε φανταστικό αγώνα και...

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Απίθανος, ανεπανάληπτος, μυθικός Μίλτος Τεντόγλου! Τι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...