Ένα τύπος εξαιρετικού ψωμιού που κάνει τη διαφορά είναι το ‘τσιαπάτα’, που από το 1997 κιόλας παράγεται στο αρτοποιείο Παναγιωτίδη και έχει πάμπολλους και πιστούς οπαδούς. Στα ιταλικά σημαίνει ‘παντόφλα’ και αποτελεί το τέλειο ψωμί για σάντουιτς, για να συνοδεύσει τυριά, για σούπες και ζεστά γεύματα κ.ά. Στο αρτοποιείο και τα πρατήρια Παναγιωτίδη θα βρείτε διάφορους τύπους χειροποίητου ψωμιού ‘τσιαπάτα’ (κλασικό, φόρμα, μίνι ζαπατάκια, μπαγκέτες και μπαγκετάκια). Αρκεί να περάσετε νωρίς, αφού γίνεται ανάρπαστο!