Στα πλαίσια της 13ς αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας η ομάδα της Πατρίδας αγωνίστηκε στην έδρα της με την ομάδα του Ερμή Τριλόφου.
Η ομάδα της Πατρίδας επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και φιλοδώρησε με 4 τέρματα την ομάδα του Ερμή.Σ ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο η γηπεδούχος ομάδα ,έπιασε πάρα πολύ καλή απόδοση ευχαριστώντας τους 100 περίπου φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Πέρα από τα 4 τέρματα και ένα δοκάρι έχασε σωρεία ευκαιριών για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα.Με τη νίκη της αυτή ,η ομάδα της Πατρίδας και μαθηματικά ανέβηκε κατηγορία.
Στο 10’ ο Μίχος έκανε το 1- 0, στο 11’ ο Κακάνης το 2- 0 ,στο 27’ πάλι ο Κακάνης το 3 - 0 , στο 69’η ομάδα του Τριλόφου μείωσε με τον Φίτσιο ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα του Ερμή με περίτεχνη ενέργεια.Στο 82’έκλεισε το σκορ ο Στεργιόπουλος και στο 86’ μια ακόμη ωραία ενέργεια του Κακάνη σταμάτησε στο δοκάρι του Ζιώγα.
Η διαιτησία των Μπουκουβάλα , Τριανταφυλλίδη ,Κυριακίδη ήταν άριστη.
Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ: Ραφαηλιδης, Σιδηρόπουλος, Χατζηνικολάου, Γερασιμίδης, ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ( 56’ ΤΣΙΦΙΝΔΑΡΗΣ), Ντινόπουλος, ΔΗΜΟΥΛΑΣ, ΚΑΚΑΝΗΣ, ΜΙΧΟΣ, Λασκάρογλου (56’ Κουπίδη), Μπουρουτζικας.
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ: Ζιώγας, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ, ΦΙΤΣΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Πετεινάρης, Καραγιαννης, Τσιουντας Σ ( 58’Πετρου), Μητρε, Τσιούντας Α, Γκαμπρανης, Μοτσιος.