Ήττα στο Αιγίνιο για τον ΑΟΚ. Όλα τα ματς των ηλικιακών

Ήττα στο Αιγίνιο για τον ΑΟΚ. Όλα τα ματς των ηλικιακών

Χωρίς να πιάσει ψηλά επίπεδα στην απόδοσή της η αντρική ομάδα έχασε εύκολα στο Αιγίνιο με 76-60. Η πολύ κακή ομαδική αμυντική λειτουργία σε συνδυασμό με το πολύ αργό επιθετικό ρυθμό και τη αστοχία τόσο έξω από την γραμμή των 3 πόντων, όσο κυρίως από την γραμμή των ελ. βολών (11/25) οδήγησαν την ομάδα του Α.Ο.Κ. στην 4η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα πολλά προβλήματα την εβδομάδα που προηγήθηκε με ασθένειες, τραυματισμούς και ελλιπέστατες προπονήσεις , μπορούν να σταθούν σαν δικαιολογίες για την χαλαρή εικόνα που παρουσίασε η βεροιώτικη ομάδα.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο και χαλαρό παιχνίδι με καθαρές φάσεις , άριστη διαιτησία και με την ομάδα μου σε  πολύ κακή μέρα στο κομμάτι της συγκέντρωσης. Τόσο αμυντικά  όσο και επιθετικά ήμασταν ιδιαίτερα νωθροί και υποτονικοί. Μας επηρέασαν σαφώς οι τραυματισμοί και η γρίπη σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας αλλά οι δικαιολογίες είναι για τους ανεύθυνους, μιας και η εικόνα που παρουσιάσαμε ήταν πολύ πιο κάτω από τις δυνατότητές μας» , δήλωσε για το παιχνίδι ο κόουτς Θωμάς Τούσας.

Δεκάλεπτα: 20-12, 33-26, 58-40, 76-60.

 

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 11(1), Καπνάς 4, Χρυσής  2  , Γκανάς 6(1), Ιατρού , Ιωσηφίδης 9(2),  Γκεκόπουλος 23, Χατζής 2 , Τσέος 3.

 

 

ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟ «ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ» ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Είναι ντροπή για τον αθλητισμό πρωταρχικά, για το μπάσκετ στην συνέχεια και για την διοργανώτρια αρχή κατ` επέκταση να γίνονται αγώνες μεταξύ παιδιών κάτω από αυτές τις συνθήκες τόσο γηπεδικές , όσο και εξωγηπεδικές με τον νόμο του «Αρχηγού της φυλής» στην χώρα των «Απάτσι» να επικρατεί. Ως εδώ!!!!!!!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Α.Ο.Κ. ηττήθηκε από την γηπεδούχο ομάδα του Σκυδραϊκου Σκύδρας με 45-34 γιατί έτσι!!!!!

Σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού δεν παίχτηκε μπάσκετ μιας και για να σταθείς στον αγωνιστικό χώρο έπρεπε να έχεις τουλάχιστον «μαύρη ζώνη».

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-09, 20-17, 28-26, 45-34.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ  Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Καπνάς): Δελιόπουλος Γρ. 2, Φραντζής Μαρ., Λάντζος Στ. 3, ΧηΛευτέρης-Μιχαλάς Λευτ. 4, Στεργιούλας Αγγ. 16, Αλεξανδρής Ακ. , Ουσουλτζόγλου, Μπαρμπαρούσης Μιχ. , Παπαγιάννης Αντ.,Ταλιώνας Χρ., Ταλιώνας Ηλ 1., Τσέος 8 .

 

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την μάδα των κορασίδων του Α.Ο.Κ. Βέροιας το Σάββατο , επί του Αετού Κιλκίς με 37-21.

Με ένα ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας κατάφερε να κλειδώσει την νίκη και να δοθεί η ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες της ομάδας να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ελπιδοφόρα η πρώτη εμφάνιση της νεαρής Αμαλίας Κάλλη.

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-02 ,19-09, 33-09, 37-21.

 

 

ΣΥΝΘΕΣΗ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας):Καραγιάννη Χριστίνα 2,Παπαβασιλείου Κάλη, Κουτριάφτεβα Ειρήνη , Ρέτζιου Βάσια 6, Ασιατίδου  Βασιλικη 14, Μάντσιου Θεοδώρα 4, Κάλλη Αμαλία 3, Τσιτάκη Μαρία 2, Καρυπίδου Σοφία, Τεγούση Δέσποινα  6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας με τη...

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι ομάδα του Πήγασου στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι...

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο...

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας...

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας...

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών, ο Αθλητικός Γυμναστικός...

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος  2024»

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς...

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο...

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το "Εν Σώματι...

Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 15...

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε φανταστικό αγώνα και...

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Απίθανος, ανεπανάληπτος, μυθικός Μίλτος Τεντόγλου! Τι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...