Με το δεξί στο 2015 ο ΑΟΚ

Με το δεξί στο 2015 ο ΑΟΚ

Εύκολη νίκη για την αντρική ομάδα του Α.Ο.Κ. Βεροίας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Νίκησε με 73-60 την ομάδα του Κεραυνού Άσπρου σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι.

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έδωσε στη βεροιώτικη ομάδα ένα προβάδισμα 10 τουλάχιστον πόντων από το τρίτο λεπτό του παιχνιδιού, το παιχνίδι πήρα διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα της Βέροιας έπαιξε με όλους τους παίκτες της από πολύ νωρίς και στο ξεκίνημα της επανάληψης η διαφορά ξέφυγε και από τους 20 πόντους. Η αντίδραση του Κεραυνού ήρθε στο 4ο δεκάλεπτο και σταδιακά μείωσε την διαφορά μέχρι και 6 πόντους (61-56) στο 39ο λεπτό. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του Α.Ο.Κ. αποκατέστησαν με συνεχής επιτυχημένες προσπάθειες την διαφορά του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 21-11, 40-28, 57-44, 73-60.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 7(1), Καπνάς 4, Χρυσής  5(1)  , Γκανάς 7(1), Ναμίδης  , Πάππου 2,Ιατρού 14, Ιωσηφίδης 14(2), Ουζούνης , Γκεκόπουλος 17, Χατζής , Τσέος 3.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Στην προτελευταία αγωνιστική για την α΄ φάση του παιδικού πρωταθλήματος , η ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας κέρδισε πολύ εύκολα με 68-34  την Έδεσσα 2011 στην πρωτεύουσα της Πέλλας.

Οι  νεαροί αθλητές του Κώστα Καπνά μετά το πρώτο μουδιασμένο 10λεπτο πάτησαν γκάζι και με καταπληκτική άμυνα στο β΄ μέρος έχτισαν μια μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν αρκετή ώρα όλοι οι αθλητές της ομάδας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 111-17, 25-35, 29-54, 34-68.

 

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ (Καπνάς): Δελιόπουλος Γρ. 2, Φραντζής Μαρ.6, Λάντζος Στ. 6, Τσανακτσής Μιχ., ΧηΛευτέρης-Μιχαλάς Λευτ. 19, Στεργιούλας Αγγ. 14, Αλεξανδρής Ακ. 4, Ουσουλτζόγλου, Μπαρμπαρούσης Μιχ. 5 , Παπαγιάννης Αντ. 4,Ταλιώνας Χρ.6,Ταλιώνας Ηλ., Συντίλας 2.

 

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Σε αγώνα που είχε αναβληθεί στις 13/12 και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/1 με αντίπαλο την Α.Γ.Ε. Πιερίας η ομάδα κορασίδων του Α.Ο.Κ. γνώρισε την ήττα με 64-32 από την πολύ καλή κατερινιώτικη ομάδα.

Παρόλα αυτά τα κορίτσια του Θωμά Τούσα πάλεψαν φιλότιμα και έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν για να σταθούν αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 06-15 ,12-28, 18-26, 32-64.

 

 

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας): Καραγιάννηη Χριστίνα 2, Παπαβασιλείου Κάλη, Κουτριάφτεβα Ειρήνη 4, Ρέτζιου Βάσια, Ασιατίδου Βασιλικη 22, Μάντσιου Θεοδώρα 4, Στεφανίδου Φωτεινή, Τσιτάκη Μαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ ΣΧΟ Βέροιας

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας με τη...

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι ομάδα του Πήγασου στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης

Επιτυχημένο φινάλε για την προαγωνιστική και μίνι...

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο...

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Βράβευση από τον Δήμαρχο Νάουσας της Βαρβάρας...

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας...

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Θερινές εξετάσεις ζωνών στο Taekwon-Do Νάουσας

Με τη συμμετοχή 48 αθλητών, ο Αθλητικός Γυμναστικός...

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος  2024»

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Πήγασου στους διεθνείς...

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο...

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλου από το "Εν Σώματι...

Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 15...

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε φανταστικό αγώνα και...

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Μυθικός Τεντόγλου έδωσε σόου στην Ρώμη!

Απίθανος, ανεπανάληπτος, μυθικός Μίλτος Τεντόγλου! Τι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...