Άριστες εντυπώσεις και επιδόσεις για την Ακαδημία του Α.Ο.Κ. Βέροιας στην Ξάνθη

Άριστες εντυπώσεις και επιδόσεις για την Ακαδημία του Α.Ο.Κ. Βέροιας στην Ξάνθη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 και 6 Ιανουαρίου η εκδρομή της Ακαδημίας του Α.Ο.Κ. Βεροίας στην πόλη της Ξάνθης. Με τη συμμετοχή 30 αθλητών από 3 τμήματα αγοριών και κοριτσιών έγινε η πρώτη μεγάλη εξόρμηση της Ακαδημίας του συλλόγου για το νέο έτος.

Σκοπός της εκδρομής ήταν η ομαδική δραστηριότητα και επαφή των αθλητών τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου όπως και η γνωριμία με παιδιά άλλων ακαδημιών από περιοχές διαφορετικό τρόπο και κουλτούρα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε 2 αγώνες για κάθε τμήμα με διαφορετικό αντίπαλο κάθε μέρα. Ήταν μια πρώτης τάξεως αγωνιστική προετοιμασία για 3 τμήματα του συλλόγου που θα συμμετάσχουν φέτος στο τουρνουά μίνι που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. σε αγόρια  και κορίτσια.

Ξεκινώντας από το τμήμα των κοριτσιών που θα αγωνιστεί επίσημα φέτος σε αγώνες μίνι κοριτσιών,  γεννημένα το 2002, 2003 και μικρότερα , ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε την Δευτέρα με τον Αστέρα Καβάλας τον οποίο και νίκησε με 23-19, ενώ την Τρίτη ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Ασπίδα Ξάνθης με 18-14. Τα κορίτσια που συμμετείχαν στις δυο αναμετρήσεις ήταν οι : Ναμίδου Σοφία, Κρεμλίδου Τατιάνα, Γεωργιάδου Ειρήνη, Γεωργαλή Διαμαντούλα, Νικοπούλου Έλενα του Νικολάου, Καλαϊτζή Δήμητρα και η μικρούλα 9χρονη Νικοπούλου Έλενα του Διονυσίου.

Τα τμήματα προπαίδων και μίνι αγωνίστηκαν την Δευτέρα με τα αντίστοιχα του Αρίωνα Ξάνθης και πέτυχαν ισάριθμες νίκες, με 60-28 το μίνι και 39-33 το μίνι.

Την Τρίτη αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα της Ασπίδας με ισάριθμες νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις το μεν μίνι με 45-27 το δε προπαιδικό με 52-40.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι , η αποστολή του Α.ΟΚ. έλαβε τα εύσημα για την συμπεριφορά των αθλητών τους τόσο μέσα στο τερραίν όσο και στην διαμονή του στην ακριτική πόλη.

Οι αθλητές της ομάδας μίνι που αγωνίστηκαν στις δύο συναντήσεις ήταν οι:

Ορφανίδης Θόδωρος, Βοργιαζίδης Χαράλαμπος,Βασιλειάδης Νίκος, Δημάκας Πέτρος, Δελιόπουλος Παύλος, Κουμπουλίδης Θεόφιλος, Τσιρπανλής Γιώργος, Καραθανάσης Φραγκίσκος, Ιωαννίδης Φίλιππος,Ασλανίδης Θωμάς, Γιομπλιάκης Ερμής και Στογιαννόπουλος Κώστας.

Οι αθλητές της ομάδας προπαίδων ήταν: Στεργιούλας Άγγελος, Λάντζος Στέργιος, Δελιόπουλος Γρηγόρης, Τσέος Αριστοτέλης, Παπαγιάννης Αντώνης, Σέρμπος Κώστας, Τυφλίδης Χρήστος, Κασάπης Στέφανος, Γεωργαλής Γιώργος και Μπαρμπαρούσης Μιχαήλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ROLLERSKI ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ROLLERSKI ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Στο φράγμα του Αλιάκμονα στον χώρο της λίμνης, το...

Παρουσιάστηκε και επίσημα η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα - Αναχώρησε για το Παρίσι

Παρουσιάστηκε και επίσημα η Ελληνική Παραολυμπιακή...

Παρουσιάστηκε και επίσημα η Ελληνική Παραολυμπιακή...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η κατάταξη της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η...

Ολοκληρώθηκαν οι 33οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Παρίσι. Ο...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού - Με άλμα στα 8.48μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το...

Σχεδόν αψεγάδιαστος ο Εμμανουήλ Καραλής εξασφάλισε το...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό...

Το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς...

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την...

Ο Έλληνας τζουντόκα μπήκε στο "πάνθεον" των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...