Ενθουσιασμένη που το πόνημά της ξεκινά το ταξίδι του από την όμορφη Νάουσα, πλαισιωμένο από τόσους υπέροχους ανθρώπους, δήλωσε το περασμένο Σάββατο η επίκουρη καθηγήτρια στο ΤΕΦΑΑ Σερρών Ειρήνη Κοϊδου, μετά το τέλος της παρουσίασης του βιβλίου της (και της Roberta Larson Duyff) ‘Εγχειρίδιο Τροφίμων και διατροφής της Αμερικανικής Εταιρείας. Προσαρμοσμένο στον Ελληνικό τρόπο διατροφής’, στο ξενοδοχείο ‘Εσπερίδες’.
Την πολύ καλή εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού Νάουσας Στέλιος Δάγγας και Δημήτρης Μάντσιος.
Οι χορηγοί της εκδήλωσης αρτοζαχαροπλαστείο Τζέπος και Κτήμα Διαμάντη έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως το υγιεινό είναι και νόστιμο. Κριτσίνια συνδυάστηκαν με ντιπ από κατίκι, κουλούρια συνοδεύτηκαν από υπέροχες και πλούσιες σε γεύση μαρμελάδες, ελαιόψωμα, παξιμάδια κρασιού με ζεστό καφέ.
Ρένα Αλατσίδου και Δημήτρης Μάντσιος απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως το ξενοδοχείο τους προσφέρει πραγματική ‘αίσθηση φιλοξενίας’.