Το κτήμα Φουντή υποδέχτηκε την Τετάρτη το restaurant – wine bar ‘12γράδα’ σε μια μοναδική βραδιά οίνου και γεύσης. Ο σεφ Γιάννης Σαμούκας δημιούργησε ένα ξεχωριστό μενού υψηλής αισθητικής και ποιότητας, συνδυάζοντας τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μοναδικών κρασιών του κτήματος Φουντή. Το μενού περιελάμβανε τέσσερα ιδιαίτερα πιάτα με τη συνοδεία τεσσάρων ξεχωριστών ποτηριών γευστικού κρασιού. Σίγουρα ήταν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά, από αυτές που αξίζει να επαναλαμβάνονται!
Στα 0,60 ευρώ, το εισιτήριο του μετρό Θεσσαλονίκης…
Το Μετρό στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να μην το είδαν...