Ελαιόλαδο σε… σπρέι τυποποίησε κρητική εταιρεία, με το απλό σκεπτικό ότι οι βόρειοι λαοί ευρωπαϊκοί τρώνε ελάχιστο ελαιόλαδο (μέσο όρο 700 γραμμάρια ως 2 κιλά κατά κεφαλήν ετησίως) σε σχέση με την Ελλάδα (20 κιλά τον χρόνο). Πρωτοβουλία που πέτυχε, αφού οι βόρειοι λαοί επιλέγουν το σπρέι για… να ψεκάσουν τη σαλάτα τους μια δόση ελαιολάδου!
Κι όπως λένε τα στοιχεία της εταιρείας, το ελαιόλαδο σε σπρέι πάει πολύ καλά, καλύτερα κι από όσο οι ίδιοι ήλπιζαν!
Ποιότητα και καινοτομία, το άλφα και το ωμέγα της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.