Ρεβανί, κομπόστα ροδάκινο με σαντιγί, γλυκό κεράσι, χυμό ροδάκινου αλλά και φρέσκα φρούτα του κάμπου της Ημαθίας, όπως νεκταρίνια, ροδάκινα και κεράσια, πρόσφερε η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου στην αποστολή των Αμερικανών δημοσιογράφων που ήλθαν τη Δευτέρα, εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα. Οι Αμερικάνοι εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια τις γεύσεις και τα αρώματα της αίθουσας της Ελιάς στη διάρκεια της δεξίωσης, δοκιμάζοντας από τα πάντα.
Στη φωτογραφία μας ο υπεύθυνος τουρισμού της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας Γιώργος Σαλιάγκας, που αρχικά δεν άγγιξε κανένα από τα λαχταριστά εδέσματα, ώρα θάλασσας γαρ. Στη συνέχεια όμως δεν άντεξε στον πειρασμό και ενέδωσε. Κι όταν τον ρώτησαν γιατί, έκανε… τον Αμερικάνο!