ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα αγώνα κατά της ανεργίας από τη Νάουσα

Μήνυμα αγώνα κατά της ανεργίας από τη Νάουσα

Μήνυμα αγώνα του λαού για την ανατροπή των βάρβαρων πολιτικών των μνημονίων που προκάλεσαν τεράστια ανεργία, με στόχο την αξιοπρεπή εργασία και ζωή για όλους, έστειλε από τη Νάουσα η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Στην ηρωική πόλη της Νάουσας η Δέσποινα Χαραλαμπίδου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης της θυσίας των γυναικών στην Αράπιτσα και συνομίλησε με εργαζόμενους και κατοίκους.

«Αυτή την ιστορική ημέρα για την ηρωική πόλη της Νάουσας ήρθαμε για να τιμήσουμε της γυναίκες που αντιστάθηκαν στους Τούρκους και θυσιάστηκαν για την ελευθερία. Αυτή η θυσία και ο αγώνας, δίνει το μήνυμα και σήμερα, που έχουμε μπροστά μας τον αγώνα για να απεγκλωβιστούμε από τα μνημόνια καις τις βάρβαρες καταστροφικές πολιτικές που οδήγησαν όλη τη χώρα και πολύ περισσότερο αυτήν εδώ την πόλη σε βαθιά ανεργία. Στη Νάουσα κάθε οικογένεια έχει στην καλύτερη περίπτωση δύο ανέργους. Καλούμε τους κατοίκους της ηρωικής Νάουσας και ολόκληρης της Ημαθίας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να στείλουν το μήνυμα ανατροπής και αγώνα σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Το κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής  Ενότητας με επικεφαλής τη Δ. Χαραλαμπίδου και τη συμμετοχή του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Σάκη Χειμώνα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Ηλιάδη, Λευτέρη Κιοσέογλου, Λευτέρη Παπούλια, Κική Σιδηροπούλου, Κώστα Φαρμάκη και Παναγιώτη Χατζησάββα, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις στο μνημείο της Αράπιτσας, παρακολούθησαν τη μαθητική παρέλαση και επισκέφτηκαν την αγορά και τα καφέ της Νάουσας, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με πολίτες.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο Σάκης Χειμώνας συναντήθηκαν και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νάουσας με τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών», Δημήτρη Ρίζο. Νωρίτερα το πρωί η Δ. Χαραλαμπίδου συναντήθηκε με απολυμένους εργαζόμενους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάουσας και Βέροιας, για τους οποίους έχουν γίνει ήδη κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και τόνισε ότι «η Περιφέρεια θα πρέπει να στηρίζει τους συνεταιρισμούς και τις θέσεις εργασίας που διασφαλίζουν και όχι να σφυρίζει αδιάφορα όπως συνηθίζει».Το απόγευμα το κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας συνέχισε την περιοδεία του στον Κοπανό, το Αγγελοχώρι και την Επισκοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από το Γραφείο Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας: Ενημέρωση σχετικά  με την Πανώλη μικρών  μηρυκαστικών στην Ελλάδα

Από το Γραφείο Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας: Ενημέρωση...

Στις 11 Ιουλίου 2024, επιβεβαιώθηκε η παρουσία του ιού της...

Βέροια: Έκτακτη διακοπή νερού χθες λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, από τις εργασίες του φυσικού αερίου

Βέροια: Έκτακτη διακοπή νερού χθες λόγω βλάβης στο...

Σε έκτακτη διακοπή νερού προχώρησε χθες Πέμπτη 25...

Στην Μ. Σάντα την Κυριακή 28/7 το 40νθήμερο μνημόσυνο της Αργυρώς Ιακωβίδου

Στην Μ. Σάντα την Κυριακή 28/7 το 40νθήμερο μνημόσυνο της...

Τελείται την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου...

Βέροια:  Στην Ανδρούτσου και Μαυρογένους  οι εργασίες εκσκαφής φυσικού αερίου

Βέροια: Στην Ανδρούτσου και Μαυρογένους οι εργασίες...

 Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας ενημερώνει ότι,...

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το 40νθήμερο μνημόσυνο του Αθανασίου Παπαδόπουλου

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το 40νθήμερο μνημόσυνο του...

Τελείται την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίων...

Δρόμοι, ασφαλτοστρώσεις, αναπλάσεις, γέφυρες και γήπεδα, στα προ ημερήσιας του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας

Δρόμοι, ασφαλτοστρώσεις, αναπλάσεις, γέφυρες και...

Στην καθημερινότητα του δήμου και των πολιτών, σε...

Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στον Πλάτανο Ημαθίας

Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στον...

Το απόγευμα της Πέμπτης, 25ης Ιουλίου, o Σεβασμιώτατος...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Προεδρικό Μέγαρο:  50 χρόνια Δημοκρατίας! Η διατήρησή της δεν είναι δεδομένη και η ενδυνάμωσή της πρέπει να αποτελεί καθημερινό στόχο όλων μας!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Προεδρικό Μέγαρο: 50 χρόνια...

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...