Το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης μετά την επανεκλογή του προέδρου Τραμπ και των φαεινών ιδεών που πέφτουν στο τραπέζι του πλανητάρχη για να γίνουν οι ΗΠΑ ακόμη μεγαλύτερες, συνοδεύονται από «αυλοκόλακες» βουλευτές που διαγωνίζονται ποιος θα κολακεύσει περισσότερο τον Τραμπ.
Η βουλευτής Κλαούντια Τένεϊ παρουσίασε την Παρασκευή νομοσχέδιο που θα καθιερώνει τα γενέθλια του προέδρου Τραμπ, στις 14 Ιουνίου, ως δημόσια ομοσπονδιακή αργία!
«Ακριβώς όπως τα γενέθλια του Τζορτζ Ουάσινγκτον έχουν κωδικοποιηθεί ως ομοσπονδιακή αργία, τα γενέθλια του προέδρου Τραμπ θα πρέπει επίσης να γιορτάζονται για να τον αναγνωρίσουμε ως ιδρυτή της χρυσής εποχής της Αμερικής», έγραψε η Τένεϊ στην κοινωνική πλατφόρμα X τη Δευτέρα.
Ουδέν σχόλιον…
Περί Βιώσιμου Ορεινού και χειμερινού Τουρισμού
Στη θεσμοθέτηση νέας καινοτόμας μορφής ειδικής...