«Πολυβόλο» η Βέροια, 8-0 τα Τρίκαλα

«Πολυβόλο» η Βέροια, 8-0 τα Τρίκαλα

Πραγματικό… πολυβόλο ήταν η ομάδα της Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου (26/10), καθώς συνέτριψε με 8-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ.

Η «Βασίλισσα», όπως άλλωστε φανερώνει και το τελικό σκορ, είχε την απόλυτη κυριαρχία στο παιχνίδι, φτάνοντας στη νίκη με χατ-τρικ του Κοσέογλου, δύο γκολ του Ιωάννου και από ένα των Πρασσά, Κουτσούκη, Μιχαηλίδη, είχε δοκάρι και αρκετές ακόμη χαμένες ευκαιρίες, απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων που έκανε φιλότιμες προσπάθειες, είχε και αυτή δοκάρι, αλλά παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

4’ Ο Ντόγος γέμισε με φάουλ στην περιοχή των Τρικάλων, με τον Κοσέογλου να γυρίζει από αριστερά τη μπάλα και τον επερχόμενο Ιωάννου να μην δυσκολεύεται από κοντά να γράψει το 1-0!

9’ Μετά από κόρνερ, ο Κοσέογλου πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

16’ Εκπληκτικός συνδυασμός μεταξύ Λέκα, Κοσέογλου, Πρασά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Ντόγο που σούταρε από καλή θέση αλλά ο Βολονάκης έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας της ομάδας του!

18’ Ο Πρασσάς από αριστερά βρίσκει ωραία τον Κοσέογλου μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αυτός με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0!

23’ Ο Πρασσάς βγήκε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ από λίγο πλάγια θέση, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

25’ Σέντρα από δεξιά του Τρούπκου, ο Παπαδόπουλος έδιωξε προσωρινά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Πρασσά που αυτή τη φορά την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό σουτ γράφοντας το 3-0!

31’ Μπροστινή μπαλιά του Βασιλακάκη για τον Κοσέογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Ιορδανόπουλου, πέρασε όμορφα τη μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλο και με το κεφάλι την έσπρωξε στα δίχτυα για το 4-0.

45’ Ο Ιωάννου από το ύψος της περιοχής με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, γράφοντας με τη λήξη του ημιχρόνου το 5-0!

50’ Ωραία μπροστινή μπαλιά του Μπεκιαρίδη για τον Κουτσούκη, αυτός μέσα στην αντίπαλη περιοχή πλάσαρε ιδανικά τον Παπαδόπουλο γράφοντας το 6-0!

55’ Παράλληλη σέντρα του Ιωάννου από δεξιά, ο Κοσέογλου δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.

56’ Καλό μακρινό σουτ του Ριζόπουλου, ο Ιωαννίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

57’ Ο Κοσέογλου βγήκε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά το πλασέ δεν ήταν δυνατό και αποκρούστηκε από τους αντίπαλους αμυντικούς.

65’ Ο Δούκας βρήκε τον Μιχαηλίδη που από το ημικύκλιο της περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου, γράφοντας το 7-0!

70’ Εξαιρετικό σουτ του Γκούγκουρα έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Ιωαννίδη αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας!

79’ Πλασέ του Ιωάννου, έδιωξε ο Παπαδόπουλος.

80’ Ο Κοσέογλου μπήκε από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και εύκολα έγραψε το 8-0!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρίδης, με βοηθούς τους Μουρατίδη και Λούρη.

ΒΕΡΟΙΑ (Στ. Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Τρούπκος (46’ Κουτσούκης), Βασιλακάκης (46’ Δούκας), Τραχανάς, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γιαννόπουλος (63’ Μιχαηλίδης), Ντόγος (46’ Μπεκιαρίδης), Λέκα, Πρασσάς (46’ Ξαγοράρης), Κοσέογλου.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μ. Καραλιόπουλος): Παπαδόπουλος, Βολονάκης (46’ Γκούγκουρας), Ιορδανόπουλος (63’ Θεοδώρου), Μαντζιουκόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μάρκου (66’ Παπάζογλου), Αλμπανίδης (52’ Ριζόπουλος), Κουκουσίτσας, Κούτσιας, Νικολόπουλος (46’ Χεράκης), Μπρίνιας.

kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ: Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Θύελλα Σταυρού ο ΦΑΣ Νάουσα

Α' ΕΠΣΗ: Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Θύελλα...

Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Θύελλα Σταυρού ο ΦΑΣ...

Πρώτη ήττα για την Αλεξάνδρεια, 1-2 από τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Πρώτη ήττα για την Αλεξάνδρεια, 1-2 από τον Τηλυκράτη...

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου...

Ανακατατάξεις στην κορυφή της Β’ ΕΠΣΗ - Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Ανακατατάξεις στην κορυφή της Β’ ΕΠΣΗ - Το πανόραμα...

Η 4η αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας έφερε...

Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων στην Αλεξάνδρεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων στην...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας...

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ (21/10/2024)

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ (21/10/2024)

Διαβάστε αύριο στην ΚΕΡΚΙΔΑ (21/10/2024)

Σπουδαίο «διπλό» της Αλεξάνδρειας (0-1) στο Αιγίνιο

Σπουδαίο «διπλό» της Αλεξάνδρειας (0-1) στο Αιγίνιο

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’...

Είσοδος στα γήπεδα: Στο Gov.gr Wallet η μεταβίβαση εισιτηρίου διαρκείας και η αλλαγή συνοδείας ανηλίκου

Είσοδος στα γήπεδα: Στο Gov.gr Wallet η μεταβίβαση...

Διαθέσιμη μέσω του Gov.gr Wallet είναι για τους πολίτες η...

Α’ ΕΠΣΗ: Πέρασε με «πεντάρα» από το Διαβατό η Νάουσα

Α’ ΕΠΣΗ: Πέρασε με «πεντάρα» από το Διαβατό η Νάουσα

Εύκολο ήταν το πέρασμα της Νάουσας από το Διαβατό, όπου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...