Την Παρασκευή 25/10: Συνεδρίαση Δημοτικής  Επιτροπής Δ. Βέροιας

Την Παρασκευή 25/10: Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Δ. Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δ. Βέροιας θα γίνει την Παρασκευή  25/10/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Έγκριση ή μη αποδοχής δωρεάς εικαστικού έργου του κ.Ιωάννη Ναζλίδη στον πύργο – τοπόσημο που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Εληάς και Βενιζέλου.

-Αποδοχή ή μη χρηματοδότησης για την ένταξη του Δήμου Βέροιας στο πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» για την υλοποίηση της Πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων Δήμου Βέροιας» με Κωδικό ΟΠΣ 6017584 .

-Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για  προμήθεια ιματισμού για τους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Βέροιας.

-Έγκριση ή μη επιμήκυνσης κατά ένα (1) έτος εννέα (9) ωφελούμενων του Δήμου Βέροιας, μέσω του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 ανέργων ηλικίας 55 ετών & άνω, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Νο 11/2017 του ΟΑΕΔ (νυν Δ.ΥΠ.Α.).

-Ορισμός ή μη και εξουσιοδότηση δικηγόρου να παραστεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου  Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής των Γ.Π. και Α.Π. κατά του Δήμου Βέροιας.

-Άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της αριθμ. 1/ΑΠΛ/2024 απόφασης του Δ/κού Πρωτοδικείου Βέροιας.

-Εξουσιοδότηση ή μη εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά τη συζήτηση ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς από αγωγή του  Ι.Δ κατά του Δήμου Βέροιας (αρ.αγωγής 437/31.07.2024).

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης της υπηρεσίας «Συντήρηση & Υποστήριξη Εφαρμογών Λογισμικού Δήμου Βέροιας», λόγω αποκλειστικότητας.

-Αποδοχή ή μη της μελέτης «Εκπόνηση μελέτης έργου επέκτασης χωρητικότητας υφιστάμενης λιμνοδεξαμενής και αρδευτικού  δικτύου Συκιάς» ΑΜ:130/2022.

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων της Δημοτικής οδού Καστανιάς-Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά, πέριξ του σημείου με συντεταγμένες x:340338, ψ:4474745» ΑΜ:82/2022.

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας» ΑΜ:82/2023.

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας» ΑΜ:29/2020.

-Ανάκληση ή μη της αριθμ. 353/2024 απόφασης Δ.Ε. και έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία και συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων δήμου Βέροιας» ΑΜ:96/2024.

-Εισήγηση στο Δ.Σ. για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στα αριθμ. 1528, 1529 και 1530  εκτός σχεδίου γεωτεμάχια του αγροκτήματος Δ.Κ Μακροχωρίου.

-Εισήγηση στο Δ.Σ. για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο αριθμ. 389β  εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Δ.Κ Τριλόφου.

-Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού.

-Έγκριση ή μη αιτήματος εξώδικου συμβιβασμού για την αριθμ. 11 ιδιοκτησία της 9/1997 πράξης τακτοποίησης.

-Αποδοχή ή μη αιτήματος Σ.Γ. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.

-Απόδοση ή μη λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Α.Σιδηρόπουλο.

-Έγκριση ή μη τήρησης της διαδικασίας του άρθρου 3 του Ν.4182/2013 και συγκρότηση της επιτροπής για την εκτέλεση της δωρεάς που αφορά το έργο «Συντήρηση – Ασφαλτόστρωση Οδών Ξηρολίβαδου – Κουμαριάς.

-Διαγραφή ή μη Τελών Άρδευσης της Φ.Σ. από χρηματικό κατάλογο παρελθόντος έτους.

-Άσκηση ή μη αγωγής για διόρθωση Κτηματολογικών Εγγραφών στα υπ’αριθμ. 2847,2221, 1303,1614 αγροτεμάχια του αγροκτήματος Βέροιας  και στο Ο.Τ. 540 της πόλης  Βέροιας και εξουσιοδότηση δικηγόρων του Δήμου.

-Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό...

ΒΕΡΟΙΑΑποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή...

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας από 29/10/24 έως 1/11/24

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε...

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού...

Χρονογράφημα - Κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο

Χρονογράφημα - Κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο

Του Φοίβου ΙωσήφΝόμιζα ο άμοιρος ότι οι Βασιλιάδες...

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ  ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ...

Γράφει ο  Θωμάς ΓαβριηλίδηςΦιλόλογος-ΣυγγραφέαςΗ...

Το έπος του ‘40

Το έπος του ‘40

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. Χαλκιά Η επέτειος της 28ης...

Μήνυμα ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Μήνυμα ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε την Ελλάδα που...

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τώραπου είναι μεσ’ το μυαλό μαςκαι στις καρδιές μαςτο...

Μήνυμα  για την επέτειο του ΟΧΙ

Μήνυμα για την επέτειο του ΟΧΙ

Ημαθιώτισσες, ΗμαθιώτεςΗ Εθνική Επέτειος της 28ης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...