Ν. Καρανικόλας:  «Η μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία του Δήμου μας έχει από σήμερα  ονοματεπώνυμο και ονομάζεται Νίκος Κουτσογιάννης»

Ν. Καρανικόλας: «Η μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία του Δήμου μας έχει από σήμερα ονοματεπώνυμο και ονομάζεται Νίκος Κουτσογιάννης»

Στις δηλώσεις και τις αντιδράσεις του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη μετά την νέα απόφαση της Αποκεντρωμένης να τον θέσει εκ νέου σε αργία, η παράταξη ΕΝΑ ΜΑΖΙ, του πρώην δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, απαντάει ως εξής::

«Σήμερα ήταν μία από τις πιο σκοτεινές ημέρες στην ιστορία του Δήμου μας.

Εδώ και ένα χρόνο ο Δήμος μας ταλαιπωρείται με τις νομικές περιπέτειες του κ. Κουτσογιάννη. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι τον μισό χρόνο της διοίκησής του τον έχει περάσει σε αργία και τον υπόλοιπο μισό προσπαθώντας να βρει νομική διέξοδο από αυτήν.

Πριν όμως από αυτό θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουτσογιάννης έχει καταδικαστεί τελεσίδικα στο Εφετείο Θεσσαλονίκης και μάλιστα δύο φορές, από δύο διαφορετικές συνθέσεις των δικαστηρίων, αφού προηγήθηκε η πρώτη καταδίκη του στο Πρωτοδικείο Ημαθίας. Τρία δηλαδή διαφορετικά δικαστήρια τον καταδίκασαν τελικά τελεσίδικα.

Είναι παραπάνω από προφανές ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης τον έθεσε αναγκαστικά ξανά σε αργία για τις τελεσίδικα παράνομες πράξεις του και αφού αυτές ζημίωσαν ανεπανόρθωτα τον Δήμο μας.

Και ποια ήταν η αντίδραση του πρώτου πολίτη του Δήμου μας; Πώς δέχτηκε την ποινή του ο δήμαρχος μας που θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία μας;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επισυνάπτονται, πήγε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Βέροια και κοινώς τα έκανε «λαμπόγυαλο».

Ως κοινός τραμπούκος προκάλεσε φθορές, έσπασε τζάμια, και απειλούσε τους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που τρομοκρατημένοι θα έχουν να θυμούνται για όλη τους την ζωή τον νταή και μάγκα κ. Κουτσογιάννη.

Η μήνυση που προφανώς ακολούθησε, οδήγησε σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα στην σύλληψη του κ. Κουτσογιάννη και την μεταγωγή του με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας σύμφωνα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Έκτοτε η τύχη του αγνοείται. 

Η αλήθεια είναι ότι όλη η ιστορία μας προκαλεί τεράστια θλίψη για την κατάντια του Δήμου μας. 

Για αυτούς τους λόγους πρέπει να γινόμαστε γνωστοί στο πανελλήνιο;

Αυτός είναι ο εκλεγμένος δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας;

Αυτόν στηρίξανε με πάθος οι υποστηρικτές, οι υποψήφιοι και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του;

Φτάνει πια! Παραιτηθείτε τώρα! Και αφού είστε τόσο μάγκας απαιτούμε να δώσετε στην δημοσιότητα την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης  στο σύνολο της και όχι αποσπάσματα που παραπλανούν τον κόσμο.

Άλλωστε,  όπως λέει ο λαός, «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και εσείς τον εξαντλήσατε».

«Νέο επεισόδιο του εν αργία κ. Κουτσογιάννη στο TV100»

Και συνεχίζει η παράταξη Καρανικόλα με δεύτερο δημοσίευμα για την συνέντευξη Κουτσογιάννη σε ΕΡΤ3 και TV 100:  «Αν δεν ήταν η απόλυτη τραγωδία θα μπορούσε να είναι κωμωδία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Τι δήλωσε χθες σε συνέντευξη της ΕΡΤ3 ο κ. Κουτσογιάννης αναφορικά με το επεισόδιο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση;

«Πήγα να ζητήσω το φάκελο της υπόθεσης, ο οποίος δεν έχει τίποτα μέσα, μόνο την απόφαση του δικαστηρίου και το έγγραφο ότι τίθεμαι σε αργία. Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Υπήρξε ένας έντονος διαξιφισμός και τέλειωσε εκεί.» 

Το επιβεβαίωσε άλλωστε και η πάντα δίπλα του, δικηγόρος Παναγιώτα Βράντση. «Μία ένταση υπήρξε», δήλωσε χθες στα κοινωνικά δίκτυα. 

Τα ίδια περίπου δήλωσε ο κ. Κουτσογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί από το γραφείο του δημάρχου, όπου παρανόμως χρησιμοποιεί, αφού τελεί υπό διοικητική αργία, στην τηλεόραση του TV100. 

Μόνο που το ρεπορτάζ είχε και μία φωτογραφία από αυτά που άφησε πίσω του ο μαινόμενος κ. Κουτσογιάννης. Σπασμένα τζάμια άφησε πίσω του, με περισσό θράσος ο βαρύμαγκας κύριος Κουτσογιάννης και δήλωσε ευθαρσώς «Υπήρχε ένα τζάμι εκεί πάνω, που χωρίς να υπάρχει πρόθεση, χτυπώντας το έσπασε». Φταίει δηλαδή το τζάμι!

Είναι αλήθεια ότι επιτέθηκε και σωματικά σε υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης;

Η απάντησή του στην συνέχεια  πάλι απειλές, απειλές, απειλές. «Θα τους πάω μέχρι τέλους»!

Μα καλά αυτή είναι η εικόνα ενός σύγχρονου δημάρχου στην Ελλάδα σήμερα;

Πριν κάποιο διάστημα υπουργός της κυβέρνησης αναγκάσθηκε να παραιτηθεί επειδή προσπάθησε να πάρει ένα κινητό τηλέφωνο κινούμενος επιθετικά σε έναν υπάλληλο σε κάποιο αεροδρόμιο.

Ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά για τους Δημάρχους;

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών και την απομάκρυνση του κ. Κουτσογιάννη από την θέση του. Ζητάμε λοιπόν την παρέμβαση συγκεκριμένα του υπουργού Θεόδωρου Λιβάνιου και του υφυπουργού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βασιλείου Πέτρου Σπανάκη.

Ο κ. Κουτσογιάννης συνεχίζει να πληγώνει ανεπανόρθωτα την εικόνα της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα με τον χαρακτήρα και τις απειλές του.

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ!»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό...

ΒΕΡΟΙΑΑποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή...

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας από 29/10/24 έως 1/11/24

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε...

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού...

Χρονογράφημα - Κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο

Χρονογράφημα - Κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο

Του Φοίβου ΙωσήφΝόμιζα ο άμοιρος ότι οι Βασιλιάδες...

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ  ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ...

Γράφει ο  Θωμάς ΓαβριηλίδηςΦιλόλογος-ΣυγγραφέαςΗ...

Το έπος του ‘40

Το έπος του ‘40

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. Χαλκιά Η επέτειος της 28ης...

Μήνυμα ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Μήνυμα ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε την Ελλάδα που...

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τώραπου είναι μεσ’ το μυαλό μαςκαι στις καρδιές μαςτο...

Μήνυμα  για την επέτειο του ΟΧΙ

Μήνυμα για την επέτειο του ΟΧΙ

Ημαθιώτισσες, ΗμαθιώτεςΗ Εθνική Επέτειος της 28ης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...