ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ Έναρξη Ινεργουϊλικής  χρονιάς 2024 -2025

ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ Έναρξη Ινεργουϊλικής χρονιάς 2024 -2025

 Τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας ξεκίνησαν την Ινεργουιλική χρονιά 2024 – 2025 με συνεστίαση στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» στις 30-9-2024.

 Μετά την καθιερωμένη προσευχή από την Προπρόεδρο του Ομίλου Γιό Κοντοπούλου η Πρόεδρος Ελένη Μπαλτζή αφού ευχήθηκε σε όλα τα μέλη Καλή Ινεργουϊλική χρονιά με ΦΙΛΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ σύμφωνα με τους στόχους της Παγκόσμιας Οργάνωσης I.I.W. αναφέρθηκε:

 α) Στην πρώτη επιστολή της Εθνικής Εκπροσώπου της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας Νανάς Τσουμάκη με την οποία μας γνωστοποίησε το Σύνθημα της Προέδρου του I.I.W. Mamta Gupta από την Ινδία «HEARTBEAT OF HUMANITY» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Οι χτύποι της καρδιάς της Ανθρωπότητας».

 Μας γνωστοποίησε επίσης ότι φέτος είναι η χρονιά που ανανεώνεται το σύνθημα της τριετίας 2024 – 2027: «Reach and inspire for a better world» που είναι μία δέσμευση για ένα μέλλον με θετικό αντίκτυπο για τον κόσμο. Το να προσεγγίζεις τους άλλους σημαίνει να απλώνεις το χέρι κατανόησης, ενσυναίσθησης και υποστήριξης.

 β) Την Αλλαγή Ηγεσίας που πραγματοποιήθηκε στις 13-9-2024 στην Αθήνα στην οποία η απερχόμενη Διοικητής Ελένη Παναγιώτου παρέδωσε στην νέα Διοικητή Γιούλη Βακαλοπούλου – Μπουγιούκου του Ομίλου I.W. Patra Europea και η Εθνική Εκπρόσωπος Ρόζμαρι Νικολακοπούλου στην νέα Εθνική Εκπρόσωπο Νανά Τσουμάκη.

 γ) Στον χαιρετισμό της η νέα Διοικητής Γιούλη Μπουγιούκου μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ευχήθηκαν μία υπέροχη Ινεργουϊλική χρονιά γεμάτη Αγάπη, Φιλία, Φιλανθρωπία και Εργατικότητα σε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας. Η φιλία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των μελών των Ομίλων είναι ανεκτίμητη. Η αληθινή φιλία είναι ο θεμέλιος λίθος της προσπάθειάς μας που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, ανέφερε.

 δ) Την Μουσική Συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο στις 17/9/2024 αφιερωμένη στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το ανεκτίμητο ανθρωπιστικό της έργο που πραγματοποίησε στη διάρκεια της ζωής της. Παρόντες μέλη της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας με την τέως Διοικητή Ελένη Παναγιώτου σταθερό συνεργάτη του «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 ε) Την επίσκεψη της τέως Προέδρου I.I.W. από την Ινδία Bina Vyas στην Αθήνα και σε νησιά της Ελλάδας μαζί με την οικογένειά της όπου την καλωσόρισαν η Εθνική Εκπρόσωπος Νανά Τσουμάκη και η τέως Εθνική Εκπρόσωπος Γιάννα Γραβιά – Καλύβα. Ανταλλάξανε δώρα και σημαιάκια και κάνανε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για την εκπαίδευση των μελών του I.W. παγκοσμίως. Μαζί δε με τις τέως Προέδρους I.I.W. Kapila Gupta από Ινδία, της Charlotte de Vos από Βέλγιο και Gabrielle Adami από Ιταλία παρευρέθηκαν σε γάμο μέλους της Ομοσπονδίας στην Πάτρα.

 στ) Το μήνυμα της προέδρου I.I.W. Mamta Gupta για τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης την 21η Σεπτεμβρίου για να προωθήσουμε την αρμονία και την κατανόηση παγκοσμίως.

 Στη συνέχεια η Προδιοικητής Βιβή Ιατροπούλου αναφέρθηκε στην 19η Ευρωπαϊκή Συνάντηση I.W. που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη στις 12-15/9/2024 με πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούσαν τους Ομίλους της Ευρώπης με διοργανωτές τα I.W. Club της Βουδαπέστης. Από πλευράς Ελλάδας έλαβαν μέρος η Αναπληρωματική Εθνική Εκπρόσωπος Μαρία Νικολιδάκη από τον Όμιλο I.W. Ρόδου και η τέως Board Director Σίσσυ Αυγερινού – Λιούτα του Ομίλου I.W. Patra Europea σαν μέντορας και απόλαυσαν την φιλία Inner Wheel. 

 Αναφέρθηκε επίσης στη συνάντηση της Προδιοικητού της 88 Περιφέρειας I.W. Γερμανίας, την Ελληνίδα Σοφία Κουτσόπαππα με την Προδιοικητή της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας Ελένη Παναγιώτου και την Εθνική Εκπρόσωπο Νανά Τσουμάκη όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα έργα των ομίλων τους σε κλίμα γνήσιας φιλίας και καλής διάθεσης.

 Με τις ανωτέρω ενημέρωση ξεκίνησαν τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας τη νέα Ινεργουϊλική χρονιά 2024 -2025 με κινητήρια δύναμη την αγάπη, τη φιλία και τη συμπαράσταση στον συνάνθρωπο και προχωρούνε πιασμένες χέρι – χέρι προσφέροντας ένα κομμάτι του εαυτού τους και βάζοντας έστω και ένα μικρό λιθαράκι προσφοράς για να επιλύσουν έστω και σε ένα μικρό βαθμό τον ανθρώπινο πόνο και τις δυσκολίες της ζωής ακούγοντας με τη καρδιά τους τους χτύπους της ανθρωπότητας.

Εκ του Ομίλου


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη συμμετοχή και σε ήρεμο κλίμα διεξήχθησαν οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία -Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Με μεγάλη συμμετοχή και σε ήρεμο κλίμα διεξήχθησαν οι...

Σε ήρεμο κλίμα κύλησε στην Ημαθία η εκλογική...

Παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη: Πήρε σάρκα και οστά το όνειρο των «Παιδιών της Άνοιξης», με τα εγκαίνια  του νέου Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, στην Πατρίδα Βέροιας -Επίσημη τελετή με πολλές ευχαρισ

Παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και...

Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια και διαδρομή που...

Κατανομή  αρμοδιοτήτων στο νέο ΔΣ του «Έρασμου»

Κατανομή αρμοδιοτήτων στο νέο ΔΣ του «Έρασμου»

Στη συγκρότηση σώματος με κατανομή αρμοδιοτήτων...

Ευχαριστήριο του Γηροκομείου

Ευχαριστήριο του Γηροκομείου

Τα  Δ.Σ. του ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και της...

Νέα Αριστερά Ημαθίας: Στο Δήμο Αλεξάνδρειας και για το ασθενοφόρο χρειάζεται ραντεβού

Νέα Αριστερά Ημαθίας: Στο Δήμο Αλεξάνδρειας και για το...

Από την «Νέα Αριστερά» Ημαθίας, γνωστοποιούνται τα...

ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. ΗμαθίαςΣυγκαλεί τα  μέλη σε...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  Γίνε και εσύ κομμάτι της αλλαγής!  Πρόσφερε τον χρόνο σου ως Εθελοντής!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Γίνε και εσύ κομμάτι της...

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» προσκαλεί νέους...

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Ρουμανικός λαός ευλαβείται τον Άγιο Λουκά»

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Ρουμανικός λαός ευλαβείται...

Το πρωί της Κυριακής, 6ης Οκτωβρίου, στον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...