Από το 2017 ο σύλλογος ζαχαροπλαστών Βέροιας συμμετέχει και συμβάλει στην διοργάνωση Ημαθία Quality με όχημα το τοπικό παραδοσιακό ρεβανί Βεροίας το οποίο παρασκεύασε και παρουσίασε στο Ζάππειο κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το παρουσίασε επίσης το 2022 στο πανέμορφο Ηράκλειο στο 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ηρακλείου, αποσπώντας τα εύσημα από τους Κρητικούς παράγοντες και όχι μόνο.
Το 2023, ο σύλλογος ζαχαροπλαστών και το ρεβανί Βέροιας βρίσκεται στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της βορείου Ελλάδος, στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) όπου για άλλη μία χρονιά τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και συνάμα απολαυστικά. Και φέτος,το βεροιώτικο ρεβανί πρωταγωνίστησε στο Ημαθία Quality 2024 στη ΔΕΘ, με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ο σύλλογος ζαχαροπλαστών ήταν αρωγός και αυτού του εγχειρήματος και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ προσφέρθηκε άφθονο ρεβανί, το οποίο είχε την τιμητική του την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου όπου οι επισκέπτες είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν πώς παρασκευάζεται το τοπικό μας γλυκό και να το απολαύσουν.
Εκτός όμως από το ρεβανί, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η Pavlova ροδάκινου, αναδεικνύοντας το κορυφαίο ημαθιώτικο προϊόν, σε διάφορες εκδοχές του (μαρμελάδα, κομπόστα, φρέσκο, κ.α.).Την παρουσίαση της Pavlova επιμελήθηκαν ο ζαχαροπλάστης Ζήκος Παντελής και ο Αναστάσιος Παγούρας, κλείνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την ημέρα.
Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία του Χρυσού και Ασημένιου παραολυμπιονίκη, Θανάση Κωνσταντινίδη, με τη σύζυγό του Δόμνα Ενρικόγλου, στους οποίους ο σύλλογος πρόσφερε με αγάπη, ρεβανί Βεροίας, μαζί με ένα μεγάλο και γλυκό «ευχαριστούμε»!