Φιλική νίκη στο… φινάλε για τη Βέροια στο Μακροχώρι

Φιλική νίκη στο… φινάλε για τη Βέροια στο Μακροχώρι

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας της η Βέροια, η οποία στο φινάλε πέρασε και από το Μακροχώρι, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 της τοπικής ομάδας!

Οι «κυανέρυθροι» είχαν το πάνω χέρι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και τελικά δικαιώθηκαν στο 90ό λεπτό, με το νεαρό Αχλιώπα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ!

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου έδωσε βάρος, όπως ήταν λογικό, στον αμυντικό τομέα και τα πήγε πολύ καλά, ενώ προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Για την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, έκανε την πρώτη τους εμφάνιση ο νεοαποκτηθείς Τάσος Τραχανάς, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς, όπως και οι Μπουλάρι, Κουτσούκης που έπαιξαν ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο μιας και στον πρώτο λείπουν προπονήσεις (ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες στην ομάδα), ενώ ο δεύτερος προέρχεται από τραυματισμό. Στον αντίποδα, δεν αγωνίστηκε ο Τασιώνας που επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και δεν προπονήθηκε ούτε την παραμονή του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Βέροιας, η οποία όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Έχασε πολλές ευκαιρίες, με πιο κραυγαλέες αυτές των Μπεκιαρίδη (2), Πρασσά, Ντόγου, Ιωάννου και Μπεκιαρίδη.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μακροχωρίου με αμυντική τακτική προσπάθησε να απειλήσει σε κάποια κόντρα επίθεση, χωρίς όμως να τα καταφέρει με εξαίρεση μια ευκαιρία του Φιλιππίδη.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές αλλαγές (η Βέροια από το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου). Οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες, με την καλή αμυντική διάταξη των παικτών του Μακροχωρίου να κρατάει τους «κυανέρυθρους» έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και να δυσκολεύονται να την διασπάσουν.

Τελικά, οι προσπάθειες των παικτών της Βέροιας καρποφόρησαν στο 90’ με τον Αχλιώπα να παραβιάζει με κοντινή κεφαλιά την αντίπαλη εστία, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Χαλκιάς έφτασε κοντά στο 0-2 αλλά το πλασέ που επιχείρησε από θέση τετ-α-τετ κατέληξε μόλις άουτ!

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι Βεροιώτικη ομάδα πήρε ένα ηχηρό μήνυμα της αντιμετώπισης (σε αθλητικά πλαίσια) που θα έχει φέτος από τους περισσότερους αντιπάλους της, οι οποίοι θα παίζουν με σφιχτές άμυνες θέλοντας αν μη τι άλλο να φεύγουν αήττητοι από το γήπεδο, απέναντι στον ιστορικό αντίπαλό τους!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παζαρτζικλής με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Σαββίδη.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Γ. Απόσογλου): Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Βύζας, Κοντογιάννης, Χατζηγεωργίου, Χασιώτης, Ψάλτης, Κωστογλίδης, Φιλιππίδης, Γιάννινας, Μυλωνάς.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Παπακωνσταντίνου Γ., Παπακωνσταντίνου Δ., Γιαννούλης, Βήττος, Καραβασόπουλος, Τσικανόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Μανιόπουλος, Κατσαμπέρης, Παπαδόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Στ. Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Τραχανάς, Τζημογιάννης, Τρούπκος, Βασιλακάκης, Γιαννόπουλος, Ιωάννου, Ντόγος, Λέκα, Μπεκιαρίδης, Πρασσάς.

Έπαιξαν και οι Δούκας, Μιχαηλίδης, Γιαγτζίδης, Χαλκιάς, Αχλιώπας, Μπουλάρι, Σωτηριάδης, Κουτσούκης.

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λειτουργεί ξανά η σκεπαστή κερκίδα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Λειτουργεί ξανά η σκεπαστή κερκίδα στο Δημοτικό...

Στη διάθεση των φιλάθλων θα βρίσκεται ξανά από φέτος η...

Χώρισαν οι δρόμοι της Βέροιας με τον Τάσο Τασιώνα

Χώρισαν οι δρόμοι της Βέροιας με τον Τάσο Τασιώνα

Έπειτα από τα όσα συνέβησαν στην «Βασίλισσα του βορρά»...

Τον πολύπειρο επιθετικό Νίκο Ξαγοράρη απέκτησε η Βέροια

Τον πολύπειρο επιθετικό Νίκο Ξαγοράρη απέκτησε η...

Συνεχίζει την ενίσχυσή της η Βέροια. Από σήμερα...

Κλήρωση Α' ΕΠΣΗ: Εντός έδρας αγώνες στην πρεμιέρα για Βέροια και Νάουσα

Κλήρωση Α' ΕΠΣΗ: Εντός έδρας αγώνες στην πρεμιέρα...

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (9/9) στα γραφεία της ΕΠΣΗ, η...

Στα

Στα "κυανέρυθρα" και επίσημα ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Εντυπωσιακή θωράκιση κάτω από τα γκολπόστ της...

Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και της Βέροιας Νίκος Μιμίδης

Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και της...

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος...

Απέκτησε κεντρικό αμυντικό η Βέροια

Απέκτησε κεντρικό αμυντικό η Βέροια

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα της...

Kύπελλο Ελλάδας: Ήττα - αποκλεισμός με 0-2 για τη Νάουσα από τον Καμπανιακό

Kύπελλο Ελλάδας: Ήττα - αποκλεισμός με 0-2 για τη Νάουσα...

Στα μάτια κοίταξε τον Καμπανιακό της SL2 η ομάδα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...