Kύπελλο Ελλάδας: Ήττα - αποκλεισμός με 0-2 για τη Νάουσα από τον Καμπανιακό

Kύπελλο Ελλάδας: Ήττα - αποκλεισμός με 0-2 για τη Νάουσα από τον Καμπανιακό

Στα μάτια κοίταξε τον Καμπανιακό της SL2 η ομάδα της Νάουσας, η οποία γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 0-2, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι περισσότεροι από 1500 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νάουσας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κουτσογιάννης, είδαν ένα αρκετά καλό ματς, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την ανωτερότητά τους και να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο μέρος, με τους Γαρύφαλο και Κωτσόπουλο, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη τους. 

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ήταν ανταγωνιστική όσο μπορούσε, με όσες δυνάμεις και όση δυναμική διαθέτει απέναντι σε μια ομάδα δύο κατηγοριών παραπάνω, με το δείγμα που άφησε στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι να είναι θετικό και να αποτελεί παρακαταθήκη δυναμικής για το τί θα ακολουθήσει, αφού η βασική διεκδίκηση είναι το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.  Να σημειωθεί πως θα γίνουν και δύο προσθήκες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ των «κυανόλευκων», βοηθώντας σε κάποιες θέσεις που βάση εικόνας και προπονητή χρειάζονται.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

20’ Καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Τούφα, ο Καραγιάννης στην "καρδιά" της αντίπαλης άμυνας δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τους γηπεδούχους

22’ Ο Γαρύφαλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ (το οποίο ήταν αυστηρό) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωστογλίδη που ξεγελάστηκε, γράφοντας το 0-1 για τον Καμπανιακό!

34’ Σουτ του Καθάριου μέσα από την περιοχή της Νάουσας, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωστογλίδη.

38’ Ο Τούφας έδιωξε σωτήρια τη μπάλα προ του Γαρύφαλου που ετοιμαζόταν να σουτάρει από πλεονεκτική θέση!

39’ Ο Κωτσόπουλος μπήκε ανάμεσα σε Κωστογλίδη και Αργυρίου που δεν συνεννοήθηκαν σωστά και με σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2 για τον Καμπανιακό!

41’ Μετά από κόρνερ του Τούφα και κακή έξοδο του Γιακουμή, η μπάλα κατέληξε στον Μεληκιώτη που έκανε το πλασέ από κοντά αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί του Καμπανιακού πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος!

43’ Μπροστινή μπαλιά για τον Κωτσόπουλο, αυτός πλάσαρε τον Κωστογλίδη αλλά η μπάλα "σταμάτησε" στο δεξί δοκάρι της εστίας του, ενώ στην εξέλιξη της φάσης και πάλι ο Κωτσόπουλος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

47’ Ο Ντουμάνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων αλλά σούταρε άσχημα μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

54’ Ανατροπή του Τσιάμπα μέσα στην περιοχή ενώ ετοιμαζόταν να σκοράρει, ο διαιτητής αντί για πέναλτι δίνει κόρνερ!

57’ Μετά από κόρνερ, ο Μεληκιώτης έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ!

63’ Ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλου που μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Καμπανιακού αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε από τον Παπαστεργιανό σε κόρνερ!

74’ Σουτ του Έππα απέκρουσε ασταθώς ο Κωστογλίδης, ο Φροσύνης πήρε στη συνέχεια την κεφαλιά αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Νάουσας!

Με παράπονα άφησε τους Ναουσαίους η διαιτησία του Δρακίδη από την Ξάνθη, ο οποίος είχε βοηθούς τους Δανδανόπουλο (Ξάνθης) και Ζήρδα (Δράμας).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Γιάννης Κερλίδης): Κωστογλίδης, Τούφας (77’ Χύσα), Κυριακίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος (77’ Πίτος), Τσιάμπας (58’ Βακαλίδης), Ασλαμπάλογλου, Καραγιάννης (69’ Τσακίρης), Φασίδης, Παντζαρτζίδης (58’ Φωτόπουλος), Μεληκιώτης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλος, Εππας, Κολλαράς, Καθάριος (70’ Μάνιος), Γιακουμής, Φροσύνης (80’ Μποζίδης), Κωτσόπουλος, Ντουμάνης (90’ Πετρακίδης), Σέχου, Παπαστεριανός.


Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική ισοπαλία της Αλεξάνδρειας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Φιλική ισοπαλία της Αλεξάνδρειας με τον ΠΑΟΚ...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Σαββατιάτικο εντός έδρας φιλικό...

Ανεβάζει στροφές η Βέροια, νέα φιλική νίκη επί του Άρη Προφήτη Ηλία

Ανεβάζει στροφές η Βέροια, νέα φιλική νίκη επί του Άρη...

Νέα φιλική νίκη πέτυχε η ομάδα της Βέροιας, η οποία το...

Φιλική νίκη της Αλεξάνδρειας επί του Καμπανιακού

Φιλική νίκη της Αλεξάνδρειας επί του Καμπανιακού

Φιλική νίκη πέτυχε η ΑΕ Αλεξάνδρειας το απόγευμα της...

Φιλική... εξάρα της Βέροιας επί της Καψόχωρας

Φιλική... εξάρα της Βέροιας επί της Καψόχωρας

Φιλικό τεστ απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της...

Ο Αντώνης Λυμούσης στη Βέροια 1960

Ο Αντώνης Λυμούσης στη Βέροια 1960

Μέλος της βεροιώτικης οικογένειας είναι από σήμερα ο...

Και ξαφνικά… σε αναζήτηση τερματοφύλακα η Βέροια

Και ξαφνικά… σε αναζήτηση τερματοφύλακα η Βέροια

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Βέροια 1960, μιας...

Στον Φίλιππο Μελίκης ο ταλαντούχος Σωκράτης Κουσουλάκης

Στον Φίλιππο Μελίκης ο ταλαντούχος Σωκράτης...

Τον 16χρονο ταλαντούχο μέσο Σωκράτη Κουσουλάκη...

Φιλική νίκη 4-0 της Βέροιας επί της Νίκης Καλής

Φιλική νίκη 4-0 της Βέροιας επί της Νίκης Καλής

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...