Στην Μητρόπολη του χάντμπολ πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ΟΧΕ με τιμητικές βραβεύσεις και αναφορά στο έργο του Χρήστου Καψάλη

Στην Μητρόπολη του χάντμπολ πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ΟΧΕ με τιμητικές βραβεύσεις και αναφορά στο έργο του Χρήστου Καψάλη

Τη μνήμη του αξέχαστου Χρήστου Καψάλη, αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και ενός από τους σημαντικούς παράγοντες του αθλήματος και του Φιλίππου, τίμησε το Σάββατο στη Βέροια η ΟΧΕ. Τίμησε επίσης τους εκλεγέντες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2023 και προέρχονται από την οικογένεια του χαντ μπολ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή, ο οποίος υπογράμμισε το μεγάλο έργο του Χρήστου Καψάλη για το άθλημα και την πόλη της Βέροιας, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους βασικούς υποστηρικτές του χαντμπολ.

Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβαν η γυναίκα και η κόρη του πρώην αντιπροέδρου της ΟΧΕ, Κατερίνα Αθανασιάδου και Σοφία Καψάλη, που μίλησαν για τη δεύτερη οικογένεια του Χρήστου Καψάλη, το χάντμπολ. Ενώ η κόρη του Σοφία τόνισε οτι είναι υπερήφανη για την τιμή που γίνεται στον αείμνηστο πατέρα της και ότι θα τον θυμούνται για πάντα.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της Βέροιας, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Χρήστο Καψάλη, λέγοντας:

«Τιμούμε τη μνήμη του Χρήστου Καψάλη, που άφησε το στίγμα του στο χάντμπολ. Ήταν ένας άνθρωπος ευφυής, με χιούμορ, που έδινε λύσεις στα προβλήματα ενώ ανέφερε οτι τον βοήθησε στα πρώτα βήματα του στο χώρο της διαιτησίας».

 

Ο αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής και δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μίλησε για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Χρήστου Καψάλη, τονίζοντας ότι «μπορεί να έφυγε νωρίς από κοντά μας, αλλά δεν έχει φύγει από το μυαλό και την καρδιά μας».

Στην ίδια εκδήλωση, η ΟΧΕ βράβευσε όλους τους ανθρώπους του χάντμπολ που εκλέχθηκαν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2023 και κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:

  • Στέλιος Αγγελούδης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης- A’ Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής- πρώην Πρόεδρος ΟΧΕ)
  • Μιχάλης Τζαφερόπουλος (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βέροιας- Διεθνής Διαιτητής)
  • Σάββας Καρυπίδης (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Κατερίνης- Ολυμπιονίκης- πρώην αρχηγός Εθνικής Ανδρών)
  • Σοφία Ναϊσίδου (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νέας Ιωνίας- Πρώην διεθνή αθλήτρια- επί σειρά ετών προπονήτρια του ΟΦΝ Ιωνίας και νυν γενικός αρχηγός)
  • Γιώργος Μπαμπαράτσας (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης Πανοράματος- Πυλαίας- Πρόεδρος ΑΕΣΧ Πυλαίας)

 

Μετά τις βραβεύσεις, προβλήθηκε ένα βίντεο που περιείχε τον απολογισμό των τελευταίων δέκα χρόνων, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές του αθλήματος. και την επιμέλεια είχε ο υπεύθυνος τύπου της ΟΧΕ Κώστας Χατζηδημητρίου.

Ήταν μία εκδήλωση που τίμησαν αρκετοί πρόεδροι συλλόγων του χαντ μπολ παλαιοί αθλητές και προπονητές και φυσικά για μία ακόμη φορά η Βέροια ήταν το επίκεντρο αυτής της εκδήλωσης αφού κανείς δεν ξεχνά οτι η Βέροια είναι η μητρόπολη του χαντ μπολ.

Πηγή: pena.press        Β.Β.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ROLLERSKI ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ROLLERSKI ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Στο φράγμα του Αλιάκμονα στον χώρο της λίμνης, το...

Παρουσιάστηκε και επίσημα η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα - Αναχώρησε για το Παρίσι

Παρουσιάστηκε και επίσημα η Ελληνική Παραολυμπιακή...

Παρουσιάστηκε και επίσημα η Ελληνική Παραολυμπιακή...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η κατάταξη της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Η...

Ολοκληρώθηκαν οι 33οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Παρίσι. Ο...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού - Με άλμα στα 8.48μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρομερός Καραλής κατέκτησε το...

Σχεδόν αψεγάδιαστος ο Εμμανουήλ Καραλής εξασφάλισε το...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μυθικός Απόστολος Χρήστου στο Παρίσι! Ιστορικό...

Το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς...

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι

Ο χάλκινος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την...

Ο Έλληνας τζουντόκα μπήκε στο "πάνθεον" των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...