Διευκρινίσεις Παλουκίδη για αναφορές στο δημοτικό συμβούλιο

Διευκρινίσεις Παλουκίδη για αναφορές στο δημοτικό συμβούλιο

Στο φύλλο της εφημερίδας σας που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024, αναφερθήκατε στα όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» Κώστας Παλουκίδης, σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Σέλι με την εναπόθεση μεγάλων ποσοτήτων της παλαιάς ασφάλτου που αποξηλώθηκε, προκειμένου να γίνει η καινούρια ασφαλτόστρωση, δημιουργώντας έτσι μια παράνομη χωματερή εντός του οικισμού.


Επειδή στο τέλος του άρθρου σας σημειώνεται τη φράση «ο κ. Παλουκίδης δήλωσε ότι καλύφθηκε από την απάντηση του δημάρχου», διευκρινίζουμε ότι ο κ. Παλουκίδης συμφώνησε με τον κ. Βοργιαζίδη για την τοποθεσία που βρίσκονταν  οι ποσότητες της παλαιάς ασφάλτου και τίποτε άλλο. 

Για το αν τα μπάζα αυτά είναι «λίγη τριμμένη άσφαλτος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί», όπως ισχυρίστηκε ο κ. Βοργιαζίδης, σας αποστέλλουμε φωτογραφίες για να έχετε ιδία αντίληψη εσείς και οι αναγνώστες της έγκριτης εφημερίδας σας.

Όσο  για το σχόλιο που ακούστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με το με ποια ματιά πρέπει να βλέπει τα έργα που γίνονται ή που δεν γίνονται στο δήμο Βέροιας, ο επικεφαλής του «ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ» Κώστας Παλουκίδης, η απάντηση είναι μία, με τη ματιά του επόμενου δημάρχου.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικαστική επιτυχία κατά  της σκοπιανής προπαγάνδας

Δικαστική επιτυχία κατά της σκοπιανής προπαγάνδας

Του Κώστα Γ. ΓιοβανόπουλουΔικηγόρου ΒεροίαςΓια όσους...

6932071777…  δεν αντιστοιχεί  σε συνδρομητή!

6932071777… δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή!

 “Κληροδοτώ τον εαυτό μου στο χώμα για να γεννηθεί   ...

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ Η διαχρονική και παραδοσιακή αξία τους

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΘεολόγος - ψάλτης«Η...

ΣΑΝ Η  ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ  ΕΒΑΛΕ  ΤΑ ΚΑΛΑ  ΤΗΣ…

ΣΑΝ Η ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ…

Εμέναδεν μ` αρέσουν τα Κυριακάτικα...

Νίκος Ανδρουλάκης  από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας:  «Με υπαρκτές λύσεις και υπευθυνότητα, θα κάνουμε ισχυρή την πατρίδα μας  και τον λαό μας περήφανο»

Νίκος Ανδρουλάκης από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας: «Με...

Στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής...

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη, στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη,...

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη...

Έρευνα του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ: Προβληματίζει τον εμπορικό κόσμο ο απολογισμός των θερινών εκπτώσεων -Αθηνά Τσιπουρίδου, στον ΛΑΟ: «Λειτουργικό κόστος, φορολογικές υποχρεώσεις  και οικονομική αδυναμία των καταναλωτών, άφησαν πικρή γεύση στα ταμεία μας»

Έρευνα του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ: Προβληματίζει τον εμπορικό...

Οι θερινές εκπτώσεις του 2024 που ξεκίνησαν στις 8...

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών  100% επιτυχίες σε όλα τα πτυχία κάθε χρόνο  Οι εγγραφές άρχισαν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...