Συνεδριάζει την Τετάρτη η Δημοτική Επιτροπή Δ. Βέροιας

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Δημοτική Επιτροπή Δ. Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δ. Βέροιας θα γίνει την Παρασκευή  30/08/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξη.

-Έγκριση ή μη ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε. της εταιρείας με την επωνυμία «Κουκοδήμος Κ. – Κοροσίδης Α. Ε.Ε».

-Αποδοχή ή μη της μελέτης του έργου με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση 10ου Δ.Σ. Βέροιας».

-Αποδοχή ή μη της  μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ  ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΚΟΡΝΗΛΙΑΣ ΧΗΡΑΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ».

-Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Σωματείου Α.Ο. ΔΙΑΒΑΤΟΥ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξης ή μη προσωρινού αναδόχου  του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία και συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανακήρυξη ή μη αναδόχου  του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Ασωμάτων».

-Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025».

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΒΡΑΝΑ-ΠΕΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» ΑΜ:95/2023.

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων της Δημοτικής οδού Καστανιάς-Ι. Μ. Παναγίας Σουμελά, πέριξ του σημείου με συντεταγμένες x:340338, ψ:4474745» ΑΜ:82/2022.

-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ Δ.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ (2020)» ΑΜ:67/2020.

-Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., διάθεσης απροβλέπτων και χρήσης των επί έλασσον δαπανών του έργου «Επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας» ΑΜ:29/2020.

-Εισήγηση στο Δ.Σ. για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της  Δ.Κ Αγ.Μαρίνας.

-Εισήγηση στο Δ.Σ. για τον καθορισμό Ο.Γ.-Ρ.Γ.  στο  Ο.Τ. 269 της πόλης Βέροιας.

-Εξουσιοδότηση ή μη εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά τη συζήτηση ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς από αγωγή των  Α.Κ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε και Γ.Μ κατά του Δήμου Βέροιας (αρ.αγωγής 198/05.04.2024).

-Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού για την αποζημίωση οικοπέδου, των Ι. και Γ.Κ. στα Ο.Τ. 317 και 675 της πόλης Βέροιας.

-Άσκηση ή μη αγωγής του άρθρου 6 του Ν.2664/1998 για την καταχώρηση έκτασης στο Ο.Τ. 49 της πόλης Βέροιας ως αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Δήμου Βέροιας. 

-Άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της αριθμ. Α374/2024 απόφασης του Δ/κού Πρωτοδικείου Βέροιας.

-Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για έκδοση πιστοποιητικών από το Κτηματολογικό Γραφείο Βέροιας και κωδικούς e-banking για την ηλεκτρονική πληρωμή των πιστοποιητικών κλπ. στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

-Εισήγηση στο Δ.Σ επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Αντλησιοταμίευση μέγιστης ισχύoς έγχυσης 467 ΜW και μέγιστης ισχύος απορρόφησης 441 MW, στη θέση «Ταμιευτήρας ΥΗΣ Σφηκιάς (Μπράβας)» της Δημοτικής Ενότητας Βέροιας του Δήμου Βέροιας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

-Εισήγηση στο Δ.Σ επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Μικρό Υδροηλεκτρικό» της εταιρείας με την επωνυμία «Αθανασιάδης Κ.-Χειμωνίδης Φ Ο.Ε.», και το οποίο θα εγκατασταθεί επί του κλάδου Μαυρονέρι του π. Τριπόταμου της ΔΕ Βέροιας του Δήμου Βέροιας της Π.Ε. Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΤ: 2405001724)». 

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανακήρυξης  ή μη  αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΤΩΝ 2024-25 & 2025-26» (συστεμικός 350780).

-Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις επί  της Εγνατίας Οδού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

ΤΕΧΝΗΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΤΕΧΝΗΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Του Ιορδάνη Ελευθεράκη*             Ενώπιον εκλογής...

«Πράξεις για τη Μακεδονία»:  Ερώτηση του περιφερειακού  συμβούλου Ημαθίας,  Φ. Φωτιάδη, για την Τάφρο 66

«Πράξεις για τη Μακεδονία»: Ερώτηση του περιφερειακού...

Ερώτηση προς τους Αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης και...

Συνάντηση Μπαρτζώκα - Δήμα, για αμβυκούχους και  επιχειρήσεις διακίνησης πετρελαίου θέρμανσης

Συνάντηση Μπαρτζώκα - Δήμα, για αμβυκούχους και ...

 Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση...

33η Συνάντηση της  «Ομάδας Δράσεων Ενεργών  Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» για την ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ

33η Συνάντηση της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών...

Την Τρίτη 27/8/2024 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε η 33η...

Άδωνις Γεωργιάδης  σε Τάσο Μπαρτζώκα:  ενίσχυση του ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας σε ανθρώπινο δυναμικό,  νέες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό

Άδωνις Γεωργιάδης σε Τάσο Μπαρτζώκα: ενίσχυση του...

Μία ιδιαιτέρως σημαντική εξέλιξη καταγράφεται στο...

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 29/8/24 – 4/9/24

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 29/8/24 – 4/9/24

ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 4 (μεταγλ)Προβολές στην αίθουσα 1: ...

Η κίνηση του Μητροπολίτη  30/8 -4/9

Η κίνηση του Μητροπολίτη 30/8 -4/9

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...