Επέστρεψε στον Ζαφειράκη ο Φώτης Μισαηλίδης

Επέστρεψε στον Ζαφειράκη ο Φώτης Μισαηλίδης

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διπλές καθημερινές προπονήσεις χάντμπολ, δύναμης και φυσικής κατάστασης. Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα πρώτα τις φιλικά παιχνίδια και γι αυτό γίνονται στοχευμένες επαφές με ομάδες των γειτονικών νομών. Παράλληλα ξεκίνησε από την επίσημη σελίδα του συλλόγου της Νάουσας η παρουσίαση του φετινού αγωνιστικού ρόστερ.

            Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του Φώτη Μισαηλίδη από την Έδεσσα, ο οποίος αγωνίστηκε και την μισή περσινή σεζόν στην ομάδα του Ζαφειράκη, συνεχίζοντας ωστόσο μετά τα Χριστούγεννα στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας που κινδύνευε να υποβιβαστεί. Η εκεί προσπάθειά για τη σωτηρία της ομάδας της γενέτειράς του δεν ευοδώθηκε καθώς ο Αερωπός υποβιβάστηκε τελικά στην Α2΄ κατηγορία κι έτσι ο Φώτης επιστρέφει εκ νέου  στον Ζαφειράκη για να φορέσει την πορτοκαλί φανέλα.

            Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη, με σπουδαία πορεία στην κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της χώρας και που μεταξύ άλλων πρόσφερε τα μέγιστα στην περσινή πολύ καλή πορεία του Ζαφειράκη. Στους 11 αγώνες που συμμετείχε πέτυχε συνολικά 56 γκολ. Μετά τις χειμερινές μεταγραφές του 2023, όταν και αποχώρησε από την ομάδα της Νάουσας, η απουσία του ήταν αισθητή.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Συνέχισε την καριέρα του για μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), κερδίζοντας μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Handball Premier, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το 2016-17 αγωνίστηκε στην ομάδα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup.

Ενώ η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ».

Τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα ΠΑΟΚ και έπειτα στον Ζαφειράκη Νάουσας, όπου και επιστρέφει φέτος.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φίλιππος Βέροιας: Ξανά μαζί - Ξανά δίπλα μας

Φίλιππος Βέροιας: Ξανά μαζί - Ξανά δίπλα μας

Από το τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας...

Επιστροφή στον Φίλιππο Βέροιας για τη Νατάσσα Λέκκα

Επιστροφή στον Φίλιππο Βέροιας για τη Νατάσσα Λέκκα

Την επιστροφή της παλιάς αθλήτριας του συλλόγου...

Για 5η συνεχή χρονιά στη Handball Premier o Ζαφειράκης

Για 5η συνεχή χρονιά στη Handball Premier o Ζαφειράκης

Με χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησαν την προσπάθειά...

Δύο νεαρές αθλήτριες απέκτησε ο Φίλιππος Βέροιας

Δύο νεαρές αθλήτριες απέκτησε ο Φίλιππος Βέροιας

Την απόκτηση δυο νεαρών αθλητριών ανακοίνωσε το...

Κλήρωση Handball Premier: Με Διομήδη Άργους ξεκινάει ο Ζαφειράκης

Κλήρωση Handball Premier: Με Διομήδη Άργους ξεκινάει ο...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/7) στα γραφεία της ΟΧΕ, η...

Η Άννα Μακρίδου υπεύθυνη ακαδημιών στον Φίλιππο Βέροιας

Η Άννα Μακρίδου υπεύθυνη ακαδημιών στον Φίλιππο...

Η παλιά διεθνής αθλήτρια Άννα Μακρίδου αναλαμβάνει...

Επέστρεψε στον Φίλιππο Βέροιας η Ξανθή Κακαφίκα

Επέστρεψε στον Φίλιππο Βέροιας η Ξανθή Κακαφίκα

Επέστρεψε στην γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας η...

Η νέα διοίκηση του Ζαφειράκη Νάουσας

Η νέα διοίκηση του Ζαφειράκη Νάουσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ε.Γ.Σ....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...