Δευτέρα 12 Αυγούστου: Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Δευτέρα 12 Αυγούστου: Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την 12η Αυγούστου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. 9η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 (σχετική απόφαση αριθμ. 229/2024 Δημοτικής Επιτροπής). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

2. Υποβολή έκθεσης εσόδων – εξόδων B΄ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2024 (Σχετική η αριθμ. 230/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

3. Ανάκληση της 143/2024 απόφασης του Δ.Σ. περί Έγκρισης απόδοσης εισπραχθέντων εσόδων του ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών από 01-07-2021 έως και 31-12-2021 & από 01-01-2022 έως και 31-12-2022 & από 01-01-2023 έως και 31-12-2023 στην Π.Ε. Ημαθίας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

4. Σύσταση Επιτροπής άρθρου 30 ν. 5056/23 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων των καταργούμενων σχολικών επιτροπών. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ)

5. Ορισμός μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή στην Επιτροπή διενέργειας καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται στο Δήμο από τις καταργηθείσες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη εισόδου – εξόδου στο αριθ. 201 γεωτεμάχιο του αναδασμού αγροκτήματος Βρυσακίου έτους 1961 & 69-70, για την «Κατασκευή αγροτικής αποθήκης», ιδιοκτησίας Ιωάννη Κεμπαπίδη. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

7. Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στον Λαογραφικό Όμιλο Μελίκης και Περιχώρων (ΛΟΜΠ) για τη διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Μελίκη. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιάγκου σε ηλικία 81 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιάγκου σε ηλικία 81...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Παρασκευή 9...

Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γράφει ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Oι πυρκαγιές που...

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Στεργιόπουλος σε ηλικία 97 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Στεργιόπουλος σε ηλικία 97...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Παρασκευή 9...

Η Νάουσα μετατρέπεται σε μείζον κέντρο Πολιτισμού και Αρχαιολογικού Τουρισμού

Η Νάουσα μετατρέπεται σε μείζον κέντρο Πολιτισμού και...

Η Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης  για την «Έρευνα...

Επίσκεψη της ΠΝΟΗΣ - Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού στον Μητροπολίτη

Επίσκεψη της ΠΝΟΗΣ - Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης &...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη...

Ευχαριστίες του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαφίνας

Ευχαριστίες του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού...

Το  Δ.Σ  του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού...

Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας: ΜΑΘΗΜΑ ΗΘΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ!

Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας: ΜΑΘΗΜΑ ΗΘΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ...

Σε μια εποχή «που κατακλύζεται από λογιών...

Από 13/8 έως 17/8: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια κατά τη διάρκεια εμποροπανήγυρης

Από 13/8 έως 17/8: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...