Τάσος Μπαρτζώκας: Νέα γενναία χρηματοδότηση για το αρδευτικό δίκτυο - νέο αγωγό της Μελίκης

Τάσος Μπαρτζώκας: Νέα γενναία χρηματοδότηση για το αρδευτικό δίκτυο - νέο αγωγό της Μελίκης

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, εξασφάλισε νέα γενναία χρηματοδότηση για την κατασκευή νέου αγωγού άρδευσης και αποκατάστασης του δικτύου στη Μελίκη, σε συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο!

Για τον ίδιο ακριβώς σκοπό, πριν από 2 χρόνια ύστερα από έντονες και συντονισμένες προσπάθειες του Βουλευτή, είχε εξασφαλιστεί το ποσό των 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, χρήματα τα οποία διατέθηκαν στο Δήμο Αλεξάνδρειας, για την κατασκευή νέου αγωγού. Καθώς κρίθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου, ότι το ποσό αυτό δεν επαρκούσε για την κατασκευή του έργου, ο Τάσος Μπαρτζώκας συνέχισε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βρεθεί επιπλέον χρηματοδότηση προκειμένου επιτέλους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το έργο, γνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα που βιώνουν καθημερινά οι αγρότες της περιοχής.

Σήμερα, ο Βουλευτής διασφάλισε, ότι το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θα διαθέσει όλο το υπόλοιπο κονδύλι, που είναι αναγκαίο, για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την αμέριστη στήριξή του στο αίτημά του να βρεθεί η επιπλέον αναγκαία χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση αυτού του έργου που θα δώσει νέα πνοή στον πρωτογενή τομέα της περιοχής και τους καλλιεργητές!

Ο νέος αρδευτικός αγωγός της Μελίκης είναι ένα έργο πνοής για την περιοχή, που θα καλύψει στο βέλτιστο τις αρδευτικές ανάγκες των αγροτών και του συνόλου των πολιτών!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε για αυτή την ιδιαίτερα θετική εξέλιξη: “Όπως υποσχέθηκα από την πρώτη στιγμή θα παλεύω πάντα με όλες μου τις δυνάμεις, για να λύνω μικρά ή μεγάλα προβλήματα, όλων αυτών που με εμπιστεύτηκαν, πάντα δίπλα τους, ως ένας από αυτούς!”

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ...

Μόλις κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Ἀνάλεκτο»,...

Κόκκινο φεγγάρι

Κόκκινο φεγγάρι

Τούτο το φεγγάρι του Ιούλη είναι πανέμορφο..Το είδα...

Συνεχίζεται η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στην Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Συνεχίζεται η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και...

Συνεχίζεται μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου η Καλοκαιρινή...

ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;

ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;

Και γιατί δεν γράφεις κάτι  για την βία;για την...

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας από 26/7 έως 1/8/24

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της...

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού...

Προμήθεια Ηλεκτρικής Σκούπας (Kärcher) για τον καθαρισμό το παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Νάουσας

Προμήθεια Ηλεκτρικής Σκούπας (Kärcher) για τον καθαρισμό...

Πραγματοποιήθηκε η προμήθεια Ηλεκτρικής Σκούπας...

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής Μελίκης - Χειροθεσία Αναγνώστου

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής Μελίκης -...

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...

Δ’ Περίοδος Φιλοξενίας Δοβρά: «Κι η γλυκειά μας η Κύπρος ήταν, είναι, θα μένει…»

Δ’ Περίοδος Φιλοξενίας Δοβρά: «Κι η γλυκειά μας η...

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 26ης Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...