Α.Ε.Κ.  (Αλλη Ελληνική Κυβέρνηση)!

Α.Ε.Κ. (Αλλη Ελληνική Κυβέρνηση)!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα 

Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 27 χρόνια γάμου, 16 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, και 28 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη «μπουτίκ μαμά», να τρώω από το «μάρκετ  πεθερά» και να σας «πολεμώ» με το πληκτρολόγιο μου».


Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, 
και τέλος η αποχή. 
Το ξέρω με ψάχνατε, αγωνιούσατε που είμαι, να’ τος και πάλι ο χοντρός, όρθιος και δυνατός!
Στο διάστημα της απουσίας μου δεν συνέβη και κάτι ουσιαστικό, με εξαίρεση την αντιπολίτευση της ΝΔ, στον ίδιο της τον εαυτό.
Διότι η μόνη αντιπολίτευση, χρόνια τώρα που έχει ασκηθεί στην κυβέρνηση του Μωυσή - Κυριάκου και της Ντόρας - Μπόρας, είναι αυτή των πρώην αρχηγών και πρωθυπουργών, Α. Σαμαρά και Κ. Καραμανλή! 
Ειπωθήκανε αρκετά, θα αναλυθούνε κάποια άλλη στιγμή, αλλά κύριοι εάν κάποιος είναι υπεύθυνος ή «επικίνδυνος», τότε πρέπει να φύγει και η πατρίδα να αποκτήσει την ΑΕΚ, δηλαδή μία, Άλλη Ελληνική Κυβέρνηση! 
Τόσο απλά!
Να ασκούμε έντονη κριτική και να μην κάνουμε κάτι, δεν έχει και νόημα. 
Όχι μόνο λόγια αλλά και πράξεις!
Στην σύνοδο του ΝΑΤΟ που έγινε πριν λίγες ημέρες, ο Κυριάκος μας απέδειξε πως είμαστε καλά και υπάκουα παιδιά, τόνισε πόσο εξοπλισμό έχουμε δώσει στην Ουκρανία και επίσης σημείωσε πως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη.
Ο Πούτιν βέβαια έσπευσε να τονίσει ότι «η απειλή για την Ευρώπη δεν είναι η Ρωσία. Η απειλή για τους Ευρωπαίους βρίσκεται στην όλο και αυξανόμενη, πρακτικά ολική εξάρτηση από τις ΗΠΑ», με αποτέλεσμα η Ευρώπη να αρχίσει να στερείται την πολιτισμική της ταυτότητα και όχι μόνο!
Τώρα ποιος κατάλαβε τι, δεν έχει και μεγάλη σημασία.
Ο Μωυσής μιλώντας με τον πρώην πρέσβη, τόνισε «ότι η Ελλάδα θυσίασε τους ιστορικούς, πολιτιστικούς, και θρησκευτικούς δεσμούς με τη Ρωσία. Πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει πολιτική, οικονομική αλλά και στρατιωτική στήριξη και η θέση μας δεν πρόκειται να αλλάξει», σε άπταιστα αγγλικά βεβαίως, βεβαίως!
Και εάν δεν κατάλαβες καημένε Ελληνάκο, η στρατιωτική υποστήριξη έφυγε από τα νησιά μας, ποιος άραγε ζητά αποστρατικοποίηση των νησιών μας, έλα μου ντε, δύσκολη ερώτηση!
Βέβαια, ο ηγέτης υποστήριξε ότι στείλαμε πλεονασματικό στρατιωτικό εξοπλισμό, ο οποίος κάποια στιγμή θα λήξει, οπότε στην Ουκρανία χρωστάμε και χάρη, που δέχθηκε τα δικά μας, τα ληγμένα!
Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να εξετάσουμε τα κενά που έχει δημιουργήσει αυτό στις δικές μας αμυντικές ικανότητες. Όσο κι αν μιλάμε για εξελιγμένα συστήματα, πρέπει επίσης να βεβαιωθούμε ότι διαθέτουμε τα στοιχειώδη, συνέχισε ο προφήτης!

Στην ίδια συνέντευξη έγινε όμως και μία επισήμανση πολύ επικίνδυνη.
Αναφερόμενος στις σχέσεις μας με την Τουρκία, είπε για το πόσο γρήγορα μπορεί πλέον ο Τούρκος να πάρει βίζα για να έλθει στα ελληνικά νησιά!
Ο πρωθυπουργός συγκεκριμένα είπε: «κάναμε μία συμφωνία με την Τουρκία που επιτρέπει σε Τούρκους πολίτες, να ταξιδεύουν στα νησιά, στα ελλην.. νησιά, στα νησιά του Αιγαίου».
Με λίγα και απλά λόγια, ο προφήτης αντί να πει στα ελληνικά νησιά όπως ξεκίνησε, κομπιάζει και λέει στα νησιά του Αιγαίου!
Κατάλαβες ανθρωπάκο! 
Στα νησιά του Αιγαίου και όχι στα Ελληνικά νησιά, διότι όπως τονίσανε οι πρώην πρωθυπουργοί, έχουμε πλέον τις Πρέσπες του Αιγαίου, τι δεν καταλαβαίνουμε!

Εμπρός λοιπόν όλοι με την Α.Ε.Κ. (Άλλη Ελληνική Κυβέρνηση)!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ! 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Ολοκληρώθηκε στην Παναγία Σουμελά το 26ο Συναπάντημα...

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος...

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας στο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Λισαβόνα

Επιτυχής Συμμετοχή Εκπαιδευτικών του Δημοτικού...

Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να...

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία για μεταφορά τμημάτων ανεμογεννήτριας

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην...

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζήμας σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται αύριο Δευτέρα 22 Ιουλίου...

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο Άλσος Βικέλα Βέροιας έως την Δευτέρα 22/7

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου και στο...

Δεδομένου του παρατεταμένου καύσωνα, την τελευταία ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, με 30 θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24/7 το δημοτικό συμβούλιο...

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας,...

Συνεδριάζει την Τρίτη  23/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Συνεδριάζει την Τρίτη 23/7 η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βέροιας ...

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αριστοτέλους της Αλεξάνδρειας

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην...

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι από το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...